Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym was zapytać jak mam zrobić ruletke w cs:go .

ogólnie nie będę oszukiwał ale nic nie umiem poprostu się tym nie interesowałem a teraz tak chciałbym zacząć się tym interesować :)

Jak by ktoś mógł ktoś powiedzieć jak zacząć co trzeba zrobić itd. Proszę napisać :)

chcę żeby to wyglądało podobnie jak do cs go double czy cs go strong lub cs go circle. Coś podobnego .

Czy da się to zrobić na darmowym hostingu lub jakimś tańszym ?

Opublikowano

xD pewnie report będzie ale 

Jesteś kolejnym 5latkiem który myśli,że zrobi ruletke i będzie po 2 dniach miał eq pełne kos xD Zrobić taką str nie jest łatwo a co dopiero ją utrzymać i zadbać,żeby nie padła. Pewnie skinów do wypłaty też nie masz (od skinów po 1e do paru kos)

Opublikowano

Najpierw znajdź kogoś kto ogarnia takie sprawy i przyszykuj sporo hajsu :D Darmowe ruletki w internecie są nic nie warte i nie ma sensu ich tykać (chyba że coś się zmieniło) ale wątpie  :D

Jak już to bierz się za jackpota ale tak czy siak potrzeba ci ogarniętego typa i hajsu na to.

Opublikowano

Po pierwsze to musi mieć wpizdu pieniędzy żeby zainwestować i być wypłacalnym nim strona zacznie zarabiać sama na siebie. Po drugie to musisz opłacić zajebistą reklamę by ktokolwiek tam grał.

Czyli w sumie wszystko sprowadza się do hajsu, którego (bez urazy) pewnie nie masz, bo jesteś kolejną młodĄ osobą co myśli, że lajtowo postawi rulete i w sekundę będzie EQ pełne itemków : d.

Dlaczego myślę, że jesteś taką osobą? Bo o takie rzeczy pytasz na MPC forum zamiast już działać : ).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...