Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam gry wyścigowej z dużą ilością graczy na multi

artur0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , tak jak w temacie jakaś fajna gierka wyścigowa zastanawiałem się na project cars lub grid 2 ale niewiem czy dużo ludzi gra na multi. Bo mi chodzi o to bo nie lubie gier single ogólnie wole rywalizacje :) z gory dzieki 

Opublikowano

oby dwie gry mają dobrą grafikę (a wg. mnie jest to jedna z najważniejszych rzeczy, żeby gra była przyjemna dla oka) ale raczej Project Cars bo nowsza gierka i na multiplayer może grać więcej ludzi (z czego się orientuję, to tam na multi gra sporo ludu) W Project Cars są tkzw. "pokoje" prywatne, dla znajomych i publiczne. Na konsolach i PC z 32-bitowymi systemami jest max 32 graczy w takim pokoju/sesji, a na PC z 64-bitowymi platformami może zagrać 64 graczy.

ew. NFS: Rivals

#LenovoLegion Team

Opublikowano

Chodzi mi właśnie o multiplayer żeby bylo z kim grac publicznie przez neta i rywalizować i chociaz z pół roku w to pogram ? project cars mi chodzi

Opublikowano

W pC na multi gra wystarczająco dużo osób, żeby było z kim rywalizować, więc z ilością graczy jest ok.

GRID 2 i GRID: Autosport odradzam, w obu grach multi jest niemal martwe, szczególnie w Autosporcie.

Polecam bardzo Asseto Corsa, ale tutaj bez kierownicy się nie obejdzie, na padzie może być ciężko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...