Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z pluginem do telemetri

PanBukkit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Od dawna chciałem zrobić taki licznik http://skyhisi.blogspot.com/2013/09/euro-truck-simulator-2-prototype-real.html Wieć kupiłem sobie arduino uno (arduino działa testowałem na innych projektach) i pobrałem plik ets2_dashboard_v3 z którego wypakowałem pliki do folderu plugin w x64 oraz x86 (wzorowałem się filmikiem na YT). Następnie wgrałem szkic do arduino według którego na pinie A2 powinien być sygnał jeśli jest włączony lewy kierunkowskaz. Lecz gdy kierunkowskaz był włączony to na pinie A2 nie było sygnału (sprawdziłem również pozostałe piny). Według mnie błąd będzie przy tym pluginie ponieważ jak czytałem na forach to po uruchomieniu ets 2 z tym pluginem powinien mi wyskoczyć komunikat o próbach użycia programów deweloperskich niestety takiego komunikatu nie otrzymałem i wydaje mi się, że to może być ten błąd. Niestety nie jestem aż tak dobrym programistą żeby dojść dlaczego nie chce to działać. Więc proszę o pomoc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...