Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Security Error w LG Optimus L9.

Gość Unicef

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dostałem od koleżanki telefon i chce, żebym spróbował go naprawić. Mogę wejść w S/W mode. Próbowałem metodą by bride i poprzez LG mobile support tool. Na obydwóch zatrzymuje się na 50% w 3 etapie, jakiś pomysł ?

Opublikowano

Witam dostałem od koleżanki telefon i chce, żebym spróbował go naprawić. Mogę wejść w S/W mode. Próbowałem metodą by bride i poprzez LG mobile support tool. Na obydwóch zatrzymuje się na 50% w 3 etapie, jakiś pomysł ?

Najpierw powiedz, co chcesz zrobić, bo słowo "spróbował go naprawić" nic mi nie mówi.

Opublikowano

Najpierw powiedz, co chcesz zrobić, bo słowo "spróbował go naprawić" nic mi nie mówi.

Wgrać roma :) @554461402688252517908.png Brand.

LG Update tool i wgrywasz kdz z systemem. Podłąxzony wcześniej do bootloader mode. (Trzymasz vol down i podpinasz usb)

Jak trzymam vol down i podpinam usb to jest tylko logo lg z napisem security error. @macio443

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...