Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebuję pomocy, jak wprowadzać zmiany w plikach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam i o pomoc pytam :P na starcie mówie jestem w tym totalnie zielony i prosiłbym wyjaśnienie jak 2 latkowi
Opisałby mi ktoś jak zmienić troszku rzeczy na plikach terenzo, a dokładniej

- usunięcie z navi "noname" i od strony serwera również
- zmiane nazw itemów
- usunięcie kont które tam są ( tworze nowe konto id 1 i jest postac 0lv bez nazwy której nie usune)
- jak wyciągnąć z serwera sety,itemy,ulepki,moby,bossy,mapy,petsy etc. ( co potrzebne programy itp.)
- co się za tym wiąże jak dodać :D
- gdzie moge zmieniać dmg, hp, odp bossów metków mobów exp za nie
- dodawanie map, bosów, metków i mobów ( respy/ilości )
- co się za tym wiaże jak do metków dodać resp mobów , drop

-zmiana/dodanie npc na mapie oraz wymaganych wejściówek ,zmiana czasu maxymalnego pobytu
TO BY NARAZIE BYŁO TYLE Z GÓRY DZIĘKUJE ZA POMOC .!

( Jak będe mógl tak się odwdzięcze jeszcze nie wiem jak ale odwdzięcze ) za pomoc daje kilka limitów każdemu kto pomoże :D + możliwe bonusik

Opublikowano

Up dziękuję jedno już mam jeszcze reszta wrócę do domu dam limity :)

REF

Up dziękuję jedno już mam jeszcze reszta wrócę do domu dam limity :)

REF

Opublikowano

- usunięcie z navi "noname" i od strony serwera również - usuwasz rekordy, konwertujesz proto do sql i pakujesz packerem i podmieniasz w cliencie
- zmiane nazw itemów - po prostu zmieniasz w mysql, konwertujesz i podmieniasz w cliencie
- usunięcie kont które tam są ( tworze nowe konto id 1 i jest postac 0lv bez nazwy której nie usune) - player_index usuń cały
- jak wyciągnąć z serwera sety,itemy,ulepki,moby,bossy,mapy,petsy etc. ( co potrzebne programy itp.) - Wystarczy Ci ikonka (icon) oraz texturki (item), wpisy robisz z pierwszej lepszej broni
- co się za tym wiąże jak dodać :D - kolega up był szybszy ;)
- gdzie moge zmieniać dmg, hp, odp bossów metków mobów exp za nie - mob proto w navicacie
- dodawanie map, bosów, metków i mobów ( respy/ilości ) - poradnik od Mateo
- co się za tym wiaże jak do metków dodać resp mobów , drop
- odsyłam do tutka http://www.mpcforum.pl/topic/269875-tut-jak-doda-resp-i-drop-smokawiedmy/#entry1859256

-zmiana/dodanie npc na mapie oraz wymaganych wejściówek ,zmiana czasu maxymalnego pobytu - nie zbyt zrozumiałem pytanie, ale do tego czasu potrzebujesz questa

Opublikowano

UP JESTEŚ BOGIEM :D wróci mi komp z naprawy dam limity

A co do ostatniego pytania to jak zrobić " żeby wejść na mapę potrzebujesz np medal portalu x 2 ( jak ustawić wymagana przepustkę i ilość ), masz 40 minut na zrobienie mapy poty czasie zostaniecie wyrzuceni z mapy ( jak dodać limit czasu na mapie )

Ref

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...