Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam posada Root/Query

MM55

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

photo-1116273.png?_r=1462712612

Witam, mam na imię Maciej z komunikatora TeamSpeak korzystam od 2012 roku. Na początku poznawania programu rozmawiałem na wielu serwerach potem utworzyłem swój który wyłączyłem a potem usunąłem w 2015 roku. Szukam stałego stanowiska dla siebie ponieważ na serwerach gdzie byłem administratorem często była zmieniana maszyna, zabierana mi ranga itp. 

Chciałbym aby serwer posiadał minimum 40 osób. 

Oferuję ze swojej strony: 

Pomoc użytkownikom 

Aktywność po 3 godziny lub więcej dziennie. 

Ciekawe pomysły na rozwój serwera (forum,strona) 

(Dla właścicieli serwerów: Aktualnie nie posiadam na żadnym serwerze administratora.) 

Skontaktować możesz się ze mną poprzez GG: 49398975 oraz email: [email protected] 

Opublikowano

polecam mm55 pomaga mi zawsze w mbot config i tabelki instalacje i nigdy nie zrobił mass ban jak inne gówna chłopak ogarnięty i ma duże zdolności

Pozdrawiam predator

Opublikowano

polecam mm55 pomaga mi zawsze w mbit confi i tabelki instalacje i nigdy nie zrobił mass ban jak inne gówna chłopak ogarnięty i ma duże zdolności

Pozdrawiam predator

Szyman3333 dobra ortografia.

A co do MM55 To polecam uczciwy chłopak zna się na tym co robi.

Opublikowano

polecam mm55 pomaga mi zawsze w mbot config i tabelki instalacje i nigdy nie zrobił mass ban jak inne gówna chłopak ogarnięty i ma duże zdolności

Pozdrawiam predator

Mbot? Chyba przy cracku...

Jedzie na crack licencji.

Tak ogarnia, że jak mu usuwałem serwery z vpsa to po tygodniu zmienił hasło.

lubie-to-png.png

Opublikowano

MM55 nie no błagam tylko nie on i jego cracki. Owa osoba nie dość że korzysta z crack mbot i crack licki podszywa się pod osoby z konkurencyjnych serwerów i działa na ich szkodę.

Opublikowano

Panowie czy wy umiecie czytać ze zrozumieniem nie oferuje się jako Technik czy Osoba zarządzająca serwerem od strony maszyny. Chcę dołączyć do istniejącego już projektu i pomagać na serwerze. 

Gremsonkowy tak twoje pierwsze słowa się zgadzają aczkolwiek podszywanie się pod osoby nie. Nie wiem skąd posiadasz takie informacje ale są one nie prawdziwe. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Aktualnie prowadzę swój własny serwer. Jednak gdyby ktoś potrzebował pomocy proszę pisać na pw albo gg. 

(Do zamknięcia) 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

j

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...