Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoL] Wykrywalność - jak to z nią jest?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Nigdzie nie mogę dokładnie doczytać, jak to jest z tą wykrywalnością BOL'a, czy sam inject jest już wykrywalny?

Opublikowano

Nie jest raczej, 3 konta wybocone do 30lvl brak bana + gram sobie 4fun na dwóch kontach na skryptach od jakiś 3 tygodni i nic.Przestałem grać jak było banwave w 2015 i od tamtej pory chyba ucichło ale mogę sie mylić.

Opublikowano

ja chyba z l$/eb przerzuce sie na bola tylko wolalbym miec tego z nulleda.. ma ktos linkacza?

przeciez strona nulled nie dziala od dawna.

Opublikowano

ja chyba z l$/eb przerzuce sie na bola tylko wolalbym miec tego z nulleda.. ma ktos linkacza?

ale ich bol dziala ;) wystarczy miec tylko go pobranego i normalnie go aktualizuja

8kHod.png

Opublikowano

ale ich bol dziala ;) wystarczy miec tylko go pobranego i normalnie go aktualizuja

Ja go mam ale nie mam passów. Możemy się wymienić :D Ty dasz mi passy a ja tobie bola

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dalej twierdzicie, że bol jest niewykrywalny?:)

DARKINEFERNO

Wczoraj, godz. 16:31

Witaj, Hi!

Twoje konto zostało zawieszone na stałe w związku z wykorzystywaniem skryptów, hacków lub programów trzecich niedopuszczonych przez Riot Games w League of Legends. Gracze, którzy na swoich kontach wykorzystują tego typu metody otrzymują rzeczoną karę bez możliwości jej zmiany. Konta, które zostaną przyłapane na wykorzystywaniu błędów przeciw niczego niespodziewającym się graczom w celu zdobycia przewagi, spotkają się z taką właśnie karą w League of Legends.

W Riot Games pracujemy ciężko, aby rozgrywka w League of Legends była jak najbardziej sprawiedliwa. W związku z tym, wykorzystywanie błędów i manipulowanie naszym oprogramowaniem jest sprzeczne z poniższymi „Warunkami użytkowania”:

H. Branie udziału w działaniach, które według Riot Games „wykorzystują” nieudokumentowany aspekt Gry w celu zyskania nieuczciwej przewagi nad innymi użytkownikami.

J. Używanie jakichkolwiek programów stron trzecich ─ włączając w to, lecz nie ograniczając do „modów”, „hacków”, „cheatów”, „scriptów”, „botów” i „trainerów” oraz programów automatycznych, które w jakikolwiek sposób wchodzą w interakcje z Oprogramowaniem, włączając w to, bez ograniczeń, jakiekolwiek programy stron trzecich, które przechwytują, emulują lub przekierowują jakąkolwiek komunikację między Oprogramowaniem a Riot Games ─ oraz wszelkich innych programów stron trzecich, które zbierają informacje o Grze, odczytując obszary pamięci wykorzystywane przez oprogramowanie do przechowywania informacji.

„Warunki użytkowania” można znaleźć w całości tu:

AP: http://na.leagueoflegends.com/legal/termsofuse

EUZ: http://euw.leagueoflegends.com/legal/termsofuse

EUPW: http://eune.leagueoflegends.com/legal/termsofuse

Nie będziemy wdawali się w szczegóły związane z wykorzystywaniem błędów na koncie, ponieważ ujawnienie tych informacji mogłoby zaszkodzić naszym śledztwom. Jednakże, jeżeli potrzebujesz dokładniejszych wyjaśnień, daj nam znać, a skontaktujemy się z Tobą.

Pozdrawiam.

„Nie lękaj się śmierci. To co w tobie najlepsze przetrwa, Argh!”

Regards,
DarkIneferno
Player Support Riot Games

Opublikowano

bol jest wykrywalny jak najbardziej jak i kazdy inny program nawet zabezpieczenie na SAC 300 ms humanizer, nie uzywanie wgl evade nawet nie uzywanie drawingow sam sac a i tak u mnie ban poleciał. Każdy program jest juz wykrywalny i tak zostanie od kiedy riot wprowadzil caly anty cheat na serverside - nikt z developerów nie może się włamać na server wiec nie sprawią ze BoL, L#, EB będzie niewykrywalny. I przestańcie zyć w kłamstwie ze bany lecą za reporty. Na weście dostałem bana na koncie 3 lvl na którym grałem tylko na boty z samym sac 300 ms humanizer - no kurde dziwne zeby boty mnie zreportowały. Przestańcie wierzyć developerom z każdego projektu. Czas który tracicie na levelowanie kont i granie na nich do czasu bana przeznaczcie na zapoznanie się z grą na trenowanie mechaniksów wyjdzie wam to na o wiele lepsze. 

Pozdrawiam

Opublikowano

bol jest wykrywalny jak najbardziej jak i kazdy inny program nawet zabezpieczenie na SAC 300 ms humanizer, nie uzywanie wgl evade nawet nie uzywanie drawingow sam sac a i tak u mnie ban poleciał. Każdy program jest juz wykrywalny i tak zostanie od kiedy riot wprowadzil caly anty cheat na serverside - nikt z developerów nie może się włamać na server wiec nie sprawią ze BoL, L#, EB będzie niewykrywalny. I przestańcie zyć w kłamstwie ze bany lecą za reporty. Na weście dostałem bana na koncie 3 lvl na którym grałem tylko na boty z samym sac 300 ms humanizer - no kurde dziwne zeby boty mnie zreportowały. Przestańcie wierzyć developerom z każdego projektu. Czas który tracicie na levelowanie kont i granie na nich do czasu bana przeznaczcie na zapoznanie się z grą na trenowanie mechaniksów wyjdzie wam to na o wiele lepsze. 

Pozdrawiam

dokladnie, kazdego kto tego uzywal ma "oflagowane" konto i w sumie zabawne, bo bana dostana, ale juz nie zrobia nowego konta tylko po banie, bo perma maja tez powiazane konta

Opublikowano

Nie tak dawno widziałem Talona na bolu,miał tak dziwny movment że cały team prakycznie go zreportował i nie polecam grać na żadnych wspomagaczach nawet 4fun, bo to psuje innym radość z gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...