Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę GM na Prywantym Serwerze Metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nazywam się Dawid mam 17 Lat pochodzę z niewielkiej wsi  :D

Chciałbym zostać Game Masterem na serwerze Metin2.

Jestem Kulturalny , Cierpliwym , Doświadczonym graczem.

Moja przygoda z grą Metin2 zaczeła się 7 lat temu.

Pare zdań o mnie:Interesuję się wędkarstwem koszykówką , informatyką i kuchnią.

Potrafię rozbawić ludzi , szybko nawiązuję kontakt z ludźmi.

Jestem osobą uprzejmą , miłą i kreatywną.

Na serwerze potrafił bym siedzieć 6-10godzin

Dlaczego chciałbym zostać Game Master'em? 

Chciałbym zostać ponieważ mam dużo wolnego czasu 

Bardzo szybko uczę się nowych rzeczy , znam komendy Game Master'a

Nie byłem nigdy jeszcze GM nie będę oszukiwał ale myślę że nadaje się

na tą posadę przestrzegam zasady wiem co mi wolno czego nie wolno  :yay:

Zawsze przestrzegałem zasady (Nie cheatowałem ani nic  ^^  ^^ )

Myśle że nie ma co się rozpisywać , uważam że przekonam was tym króciutkim podaniem 

więcej mogę napisać na Priv :)

Kontakt Gadu Gadu - 36927505

Opublikowano

Krótko i na temat  :lenny: Trochę zbędnych informacji takich jak "Zawsze przestrzegałem zasady (Nie cheatowałem ani nic  ^^  ^^ )"

Ale dałbym mu szanse :makka:

Opublikowano

Pierw się naucz poprawnie pisać, już nie mówią o ort. ale jeżeli ktoś stawia spacje przed znakiem zapytania, to ewidentnie jest z nim coś nie tak. 

Opublikowano

:) Orto mam ogarnięte :D piszę poprawnie i gdzie widzisz spacje przed znakiem zapytania?

Przed znakiem zapytania nie ma, ale przed przecinkami są. Brak gramatyki, w połowie zdań nie ma kropek na końcu. Niektóre wyrazy w środku zdania, nie wiadomo czemu, zaczynają się z wielkiej litery, a przecież napisałeś to w języku polskim, nie niemieckim.  Do tego emotikony - w podaniu, serio? Za kilka lat to ludzie do CV będą wpie*dalali 10x xD xD xD, choć pewnie i już co niektórzy tak robią.

Weź popraw to podanie, bo nikogo nim nie zachęcisz.

tenor.gif

Opublikowano

To jest jakiś dramat. Z tym podaniem to na rayena się nadajesz

Podanie 2/10 nie polecam

a i wiecej napierdol emotek i jeszcze pododawaj w niektóre miejsca " xddd"  to cie nawet na Antarisa wezmą 

Opublikowano

I tak i nie, z jednej strony podanie na tak z drugiej na nie. Krótko i na temat. Nie wiem czy jest sens pisania "nie  cheatowałem ani nic" co ma to do rzeczy? Bardziej byś mógł to napisać składając podanie do GF. Mimo wieku, braku doświadczenia, dałabym szanse. Pisanie pewnie niektórych " kto Cię weźmie bez doświadczenia" - głupota ludzka. Każdy się kiedyś uczył a pi3rdolenie o czymś takim jest chore. Więc jak napisałam. Dałabym szanse. 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Znaleźli się jebani poloniści :). Może zgłoście się na ogólny krajowy zjazd dyktand i gramatyki może coś wygracie, wam przyda się taka wiedza niż pouczanie kogoś na siłę... że zrobił jakieś tam błędy.

Co do podania to takie 50/50 bym powiedział. Troszkę za dużo emotek, i kilka niepotrzebnych zdań :).

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...