Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najskuteczniejszy deck pod priesta..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kłaniam się,

Zacząłem w sumie od niedawna grać w hs i jakoś tak podpasował mi priest. Jako, że nie jestem doświadczonym graczem, pozwoliłem napisać sobie temacik, w którym dowiem się co nieco. Obecnie gram deckiem pod c'thuna, jednak nie jest on jakiś wybitny, bardzo podatny na aggro i jakiś taki no nie wiem.. niemrawy :D. Oczywiście, nie mam w kieszeni wielu kart, żeby tworzyć wspaniałe decki na najlepsze rangi, ale... chciałbym po prostu lepszy deck.

Opublikowano

Witaj. 

Jesli nie masz zbyt wielu kart i chcesz w miare mocny deck to musze cie zawiesc, poniewaz wg mnie nie znajdziesz takiego. Obecnie "najlepszym" deckiem na priesta jest n zoth priest do ktorego potrzebujesz karty z loe/brm. Jesli chcesz znalezc jakies ciekawe decki to polecam hearthpwn, poniewaz bez znania twojej kolekcji kart nie jestem w stanie ci pomoc w 100%

Opublikowano

W sumie moja talia to póki co podstawowe karty i większość pod c'thuna. Mam jedynie Herolda Volajza, którego udalo mi się wydropić z bodajże pierwszej paczki :D

Opublikowano

Proponuje nie skupiac sie nad najlepszym deckiem na priesta i zaczac uczyc sie arenek. Aby potem na nich zarabiac. Dzieki temu bedzie cie stac na kazda karte i deck.

Opublikowano

A może jakaś podpowiedź jak się ich uczyć? Po prostu zwykłe granie i zdobywanie doświadczenia? czy jakiś sposób na idealne dopasowanie talii?

Opublikowano

A może jakaś podpowiedź jak się ich uczyć? Po prostu zwykłe granie i zdobywanie doświadczenia? czy jakiś sposób na idealne dopasowanie talii?

Tak, po prostu praktyka. Im więcej czasu poświęcisz tym lepiej będziesz grał, nie ma magicznego sposobu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...