Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

The Walking Dead - przywrócenie zapisów

Ziela

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam taki problem otóż dzisiaj sobie czyściłem kompa, usuwałem niepotrzebne foldery i przypadkowo usunąłem jakiś z save'ami właśnie z gry. Jednak przejrzałem sobie różne dokumenty i tam natrafiłem na folder "telltale games" a w nim "the walking dead" i jeszcze w nim save'y z godziny 12:50 a usuwałem te niepotrzebne rzeczy później około 18:20 a teraz jest 20:40 więc chyba ich nie usunłaem. Dosyć skomplikowane... Teraz kiedy wchodzę do gry to wybiera mi podstawowy sezon jakbym miał całą grę zaczynać od nowa. Da się to jakoś naprawić albo jest może jakaś stronka z wyborami, które mógłbym wgrać czy coś w ten deseń?

Opublikowano

Jeśli masz włączony steam cloud, sprawdź spójność plików gry. Powinien przywrócić zapisy. 

Edit

To polecam włączyć. Przy takich grach jak Fallout czy Skyrim jest upierdliwy (przywraca zapisy sam z siebie), ale w przypadku innych gier jest bardzo pomocny. 

Opublikowano

No właśnie zrobiłem to i tam nie mam żadnych plików.. Możliwe, że w folderze winrar jednak on nie chce sie otworzyc bo podobno jest uszkodzony

Podobno są dwa foldery, w których się zapisują pliki i gra pewnie korzysta z jednego.. Gdzie znajduje się ten drugi? Może jakbym przekopiował pliki z dokumentów, które znalazłem i wkleił tam to byłoby git.

Tutaj mam zaznaczone swoje decyzje. Jeżeli ktoś ma tak samo to mógłby mi dać save'a: http://imgur.com/96gQDNZ

Różowym kolorem zaznaczone są moje decyzje.

Opublikowano

Jak częściowo usunąłeś pliki save to go nie odzyskasz. Polecam robić kopię save i wrzucać na jakiś hosting.

8902314106109971000808.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...