Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WarRock przestal dzialac

anloko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam problem a mianowicie po dzisiejszym update gdy włączam grę po załadowaniu obrazu i przejsciu do wyboru serwera po wyskakuje mi komunikat że warrock przestał działać , próbowałem już wiele rzeczy , problemy ze zgodnością , reinstal , ponowne instalowanie patcha itp itd...Już po prostu nie mogłem znależć w internecie nic co by mi mogło naprawić problem ...Dodam iż mam Windows 10 i nie wiem czy to do końca moja wina że tak się stało bo wczoraj w nocy grałem jeszcze normalnie i nie ingerowałem w żadne pliki  z gry ...Tak samo po przeinstalowaniu gry pierwsze uruchomienie ok...Mogę normalnie grać ale gdy wyłącze grę i włącze ponownie  to znowu to samo, masakra...Napisałem już do supportu bo podejrzewam że oni coś spieprzyli jak zwykle ale mogę się mylić więc zwracam się z pomocą tutaj , liczę na szybką i owocną pomoc....

Pomogłem ? Daj +

Jeżeli moja wypowiedz Ci się nie podoba to napisz to ! Nie dawaj - .

Opublikowano

To raczej od nich cos, bo ja mam to samo.

@Edit

Zalogowałem się, otworzyło mi się następne okienko do klikniecia "start", ale postanowiłem kliknąć "check files". Sprawdziło mi pliki, po tym kliknąłem start i wyskoczył mi komunikat:

94849902671739747491.png

Kliknąłem "ok", po czym gra się wyłączyła. Następnie odpaliłem jeszcze raz grę i przeszedłem do tego samego okienka, gdzie zaczął pobierać się jakiś plik:

80879262594794502670.png

Po włączeniu gry nic się nie zmieniło.
Opublikowano

Pewnie sami to naprawią za kilka dni . To przez to że zaa dużo na raz chcą robić . stary dobry warrock był git jeszcze z g1 . A teraz .... Masakra . I te podkręty . Podkręć procka na maxa i zanim się zrespią bądz na środku mapy . Żal i tragedia .

Opublikowano

Siema ja mam tez problem z warrockiem taki ze jak go włączę i mam wybrać z tych 2 serwów 1 to nagle mi się wyłącza o co chodzi z tym ????

Opublikowano

czesc mam problem przy właczeniu warrocka po kliknieciu "start" wyskakuje mi "A debugger has been found running in your system. Please, unload it from memory and restart your program" juz z miesiąc tak mam a wcześniej wszystko było ok co robic?

Opublikowano

no to już wiadomo znowu przeprowadzka i zakładanie konta ...

Migracja Kont do Nexon Global
Data: 08.06.2016Zobacz: 199

Żołnierze,

Nexon Europe będzie korzystać z globalnej platformy, by zapewnić ci dostęp do różnych gier Nexon. Obecny system kont użytkowników i program startowy Nexon Launcher korzystać będą z jednej platformy na całym świecie.

Format twojego identyfikatora logowania ulegnie zmianie - zamiast podawać nazwę użytkownika, od teraz wymagane będzie wpisanie adresu e-mail. Bezpośrednio po ukończeniu migracji kont na globalną platformę będziesz mógł zalogować się przy użyciu swojego adresu e-mail. Po przenosinach, gry uruchamiane będą przez globalny program startowy Nexon Launcher - poszczególne tytuły będą przenoszone na nową platformę w określonej kolejności.

https://passport.nexoneu.com/pl/global

Dziękujemy,
War Rock Global Team

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...