Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WarRock przestal dzialac

anloko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam problem a mianowicie po dzisiejszym update gdy włączam grę po załadowaniu obrazu i przejsciu do wyboru serwera po wyskakuje mi komunikat że warrock przestał działać , próbowałem już wiele rzeczy , problemy ze zgodnością , reinstal , ponowne instalowanie patcha itp itd...Już po prostu nie mogłem znależć w internecie nic co by mi mogło naprawić problem ...Dodam iż mam Windows 10 i nie wiem czy to do końca moja wina że tak się stało bo wczoraj w nocy grałem jeszcze normalnie i nie ingerowałem w żadne pliki  z gry ...Tak samo po przeinstalowaniu gry pierwsze uruchomienie ok...Mogę normalnie grać ale gdy wyłącze grę i włącze ponownie  to znowu to samo, masakra...Napisałem już do supportu bo podejrzewam że oni coś spieprzyli jak zwykle ale mogę się mylić więc zwracam się z pomocą tutaj , liczę na szybką i owocną pomoc....

Pomogłem ? Daj +

Jeżeli moja wypowiedz Ci się nie podoba to napisz to ! Nie dawaj - .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...