Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kolega idiota a Chat

BoomCreeperBoom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dziś jak był u mnie kolega zrobił prostego ale to wkurwiającego w luj trolla, przeciągną chat z gry po za Okno.

Nie wyciągnę, nie wiem gdzie jest, grałem na najwyższej rozdzielczości o raz wielkości chatu.

Jest jakies inne rozwiązanie niż reinstal tej gry?

graphic.png
Opublikowano

Przywrócenie ustawień

jesli chodzi o przywrócenie do domyślnych w grze - próbowałem przywraca detale graficzne, rozdzieloczosci, dzwieki i inne bzdety ale chatu nie rusza

graphic.png
Opublikowano

Przywrócenie ustawień

jesli chodzi o przywrócenie do domyślnych w grze - próbowałem przywraca detale graficzne, rozdzieloczosci, dzwieki i inne bzdety ale chatu nie rusza

A interfejsu?

Opublikowano

Moze zmienil chatscale w confingu na 0?­

pokieruj mnie jak to zrobic

Przywrócenie ustawień

A interfejsu?

Nic, ale znalazłem w plikach lola "config ----> game.cfg"

linijkę

[Chat]

ChatY=-788

ChatX=1917

jest to nic innego jak lokalizacja chatu, mogł by ktos miły użyczyc mi swojej bym mogl ładnie przepisac?

graphic.png
Opublikowano

Ja mam tak: 

[Chat]
ChatY=0
ChatX=0

Ewentualnie najprostsza w świecie rzecz - usunięcie pliku game.cfg, ustawienia automatycznie się przywróca na domyślne.
Opublikowano

Ja mam tak: 

[Chat]
ChatY=0
ChatX=0

Ewentualnie najprostsza w świecie rzecz - usunięcie pliku game.cfg, ustawienia automatycznie się przywróca na domyślne.

Wielkie dzięki ziomus, ogólnie wszyscy pomogli i bardzo wam dziękuje, do zamkniecia

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...