Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Postać na topa (Wyjście z silvera)

p3pe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie. Obecnie zastanawiam się nad rengarem top, darius top lub cassio/ezreal mid

Wiem, że wszystko zależy od skilla, aczkolwiek trudno mi wyccarować drużynę, gdzie kilka razy pod rząd były afk lub totalne feedowanie ze strony adc lub innej linii.

Jakieś sugestie ?

Opublikowano

Graj dowolnym pickiem, którym dobrze Ci idzie. Mimo tego, że myślisz inaczej, to tylko od Ciebie zależy, czy wyjdziesz z silvera.

Jeśli zależy Ci na mocnych pickach, to Maokai, Ekko, Trundle są jednymi z mocniejszych picków na topa w tym patchu.

Opublikowano

Darius jest taki nijaki watpie ze nim cos ugrasz

polcilbym Vayne dosyc latwo nia wyccarowac gre na silverze a tam malo kto u mnie grac na nia co jest smieszne

Opublikowano

No ja Vayne nie ogarniam niestety, gdyż nie trawię adc ^^

Opublikowano

Wuking, volibear - postaci na jungle, ale także na topa. Bardzo dobrze się sprawdzają. Sion także jest świetny. W silverach o dziwo wysoki winrate ma rumble, ponad 55%. Maokai to pick bardziej na wyższe elo, gdzie współpraca zaczyna się jakoś kleić. Ekko oraz Trundle są bardzo dobrzy. Podobno ostatnio Fiora nieźle kosi na niższym elo, ale nic potwierdzonego. W zasadzie zawsze dobra Fiora ugra silvery. 

To wygląda jak sygnatura!

Opublikowano

Na topa dla silvera /golda Renek , Fiora , Jax i jak ktos napisal np wukong i voli. Wszystko zalezy od ciebie w sumie czym lubisz grac bo przeciez grasz dla siebie. Nie graj po to tylko zeby sie dostac do golda bo nie tedy droga. Duzo osob w goldzie nie umie grac jeszcze , duzo tam jeszcze dobracowan i wspolpracy potrzeba . Graj by codziennie uczyc sie czegos nowego i stawiac sie lepszym graczem ligi. Ja do platyny doszedlem praktycznie supportujac, bo poprostu wygodnie mi sie ich ogarnia. Tylko ja staram sie uczyc codziennie nowych rzeczy a liga sama wpada jakos. Jeden dzien mam 7-8 streak winow a drugiego dnia potrafie diwizje albo 2 spasc. Ale jakos ide na przod powoli i coraz bardziej ogarniam o co w tym wszystkim chodzi :) Powodzenia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...