Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Sposób Na Zarobek

Krakenos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znalazłem dobry sposób na zarobek. Niestety wiąże się on ze złamaniem regulaminu.(Używasz na własną odpowiedzialność)

1 tworzymy nowe konto

2 dobijamy lvl żeby mieć kurnik (mamy 3 kury gratis ;) )

3 hodujemy tylko zboże żeby karmić kury

4 zbieramy jajka i wysyłamy umową za 0,01 za sztukę na swoje główne konto

5 sprzedajemy jajka

I tak w kółko możemy zrobić oczywiście więcej kont dla lepszego zarobku. Polecam za otrzymane dochody kupić więcej kur. W sumie ja sam zarobiłem na tym 60.000.00 ft.

Sposób sam wymyśliłem i nie ukrywam że liczę na + :)

Opublikowano

Multikonta blokują. Znajomy miał ogromną ilość kont i kasują każde. :D Także długo nie pograsz. ;)

Fizyka jest zasadniczo nauką opartą na intuicji i konkretnych faktach. Matematyka stanowi jedynie narzędzie dla zapisywania praw, które rządzą zjawiskami w przyrodzie.

Albert Einstein

Opublikowano

ja mam 6 kont od 2 miesiecy i dobrze się trzymam :) koleżanka też ma 4 konta admin ją nakrył upomniał ją i na tym się skończyło :)

Dawać Minusy ! Minusy , Minusy ! Dawać "_"

Opublikowano

ja slyszalem o lepszym sposobie... robisz dodatkowe 2 konta, oczyszczasz te 4 tanie pola(jak masz duzo kasy to i to 5), sadzisz na nich pomidorki albo inna rosline i przesylasz sobie do glownego konta :) chybe lepsze to niz to z kurami co nie ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...