Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Znikające miejsce na dysku C - Codziennie Mniej

artur0

Pytanie

Opublikowano

Witam od jakiegoś miesiąca mam problemy z znikającym miejscem na Dysku C po prostu pewnego dnia miałem 2gb więc usunąłem gta 5 i zwolniło sie do 70 Gb i do tego czasu nic nie instalowałem i mam juz 27,1 GB codziennie patrze to schodzi po 800 mb nieraz powyżje 1gb , czy to jakiś wirus czy co , bo antywirusem kasperskym testowałem i nie wykryło nic . Z góry dzięki za odpowiedź

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nic nie dało gdyż po tym wszystkim usunęło mi 1.5 Gb z tego programu i było przez 4 godziny 28,6 GB a teraz jest 26,4 Gb , ktos pomoze jeszcze , Dysk to samsung evo 256GB - SSD , ktoś pomoże ?

Opublikowano

W sumie chyba nie ma na to rozwiązania, czasami (np. mi) tak się zdarza, że mam powiedzmy 96 GB wolnego miejsca, a po kilku dniach nagle znikąd mam 104 GB. Myślę, że Tobie też w pewnej chwili może się tak przywrócić, a jeśli nie to na wszelki wypadek przeskanuj jakimś antywirusem (byle nie Avastem!).

Los chce ze mną grać w pokera - raz zabiera, raz odbiera :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...