Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co aktualnie widzowie oglądają na Polskim YouTube?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie forumowicze ;)

Pisałem ostatnio temat, aczkolwiek pragnę trochę wynieść z tego wniosków, że raczej nagrywanie gier to lipa mając mało widzów na kanale.

Więc mam pytanie.

Co aktualnie jest na topie? Wiem że CS:GO, ale być może coś ciekawszego? Nie vlogi ;)

Oczywiście limit lajków za najciekawszą odpowiedź.

Mam gadane, mało się jąkam i niby umiem rozmawiać ponad bardziej niż przeciętny człowiek  :makka: 

Tylko sęk w tym, ponieważ mam pomysł na to, aby nagrywać komentowanie z CS:GO surf coś w stylu youtubera jak Agis.

Np " byłem se dzisiaj w sklepie no i h*j k***a jakiś facet stoi przede mną to ja mu z pięści " oczywiście historie wymyślone, dla beki  :yay: 

Jak mnie wrzucicie na idiotyzmy, to zrobię facepalm :/

Co o tym sądzicie? Napiszcie pod spodem! ;) Miłego dnia, ponieważ mamy dzisiaj ładną pogodę.  B)

Opublikowano

Z CSa nie wybijesz się jeśli nie będziesz miał fajnego pomysłu, czegoś nowego, radzę nagrywać gry które są dopiero po premierze / przed premierą wtedy jest największe "zapotrzebowanie" na tego typu filmy :)

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

Z CSa nie wybijesz się jeśli nie będziesz miał fajnego pomysłu, czegoś nowego, radzę nagrywać gry które są dopiero po premierze / przed premierą wtedy jest największe "zapotrzebowanie" na tego typu filmy :)

@KaRzahni123 nagrałem overwatch o 24:00 jak wyszła ta gra, rano się wrzuciło, a do dziś 0 wyświetleń  <.< 

Opublikowano

Nie zrobisz kariery na jutub robiąc hehe filmiki z gier. Teraz modne jest robienie z siebie debila, na twitchu się sprawdza. Przeliż się z psem, czy coś.

Opublikowano

Wejdż do szafy, nie wiem mikrofali/piekarnika bo tego jeszcze nie było albo.. Zaproś fajną koleżankę i będą wyswietlenia­

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Jeśli chcesz robić coś takiego, to jeśli faktycznie masz gadane to niedługo ktoś o Tobie usłyszy. To będzie dla Ciebie chyba najlepsze wyjście.

Opublikowano

jesteś zbyt normalny i piszesz jak typowy seba. Żeby się wybić potrzeba oryginalności, gadane to nie wszystko

oryginalność często łączy się z ekscentryzmem

Opublikowano

Nie jestem że tak powiem zbytnio kreatywny, aczkolwiek może @GGALIN1488 zaproponujesz mi coś na p/w bądź ktoś inny? nic mi nie wpada ciekawego do głowy, wszystkie najciekawsze rzeczy na YouTube są zajęte  <.< 

Opublikowano

Na grach się nie wybijesz? Mój ulubiony YTber nabił 100k subów puszczając powtórki z wota + komentarz i od czasu do czasu jakieś wypady w ciekawe miejsca. Nie przeklina, nie pajacuje, nie pokazuje twarzy. Wybił się  na swoich umiejętnościach werbalnych, idealnej dykcji jak i sposobie mówienia.

Cyrk.png

Opublikowano

Na grach się nie wybijesz? Mój ulubiony YTber nabił 100k subów puszczając powtórki z wota + komentarz i od czasu do czasu jakieś wypady w ciekawe miejsca. Nie przeklina, nie pajacuje, nie pokazuje twarzy. Wybił się  na swoich umiejętnościach werbalnych, idealnej dykcji jak i sposobie mówienia.

@Arialll nazwa kanału?

Opublikowano

@Arialll nazwa kanału?

hallack05

Cyrk.png

Opublikowano

@Arialll nazwa kanału?

hallack05

@Arialll jak on mieszka w Gdyni, to mam do niego niecałe 60km, ale tak wgl jak on się wybił? banner wygląda jak zrobiony w paincie ;/

Opublikowano

@Arialll nazwa kanału?

hallack05

@Arialll jak on mieszka w Gdyni, to mam do niego niecałe 60km, ale tak wgl jak on się wybił? banner wygląda jak zrobiony w paincie ;/

Nie mieszka w Gdyni. Były tylko niedawno na nocy muzeów. Moim zdaniem wybił się ciekawą serią która tłumaczyła mechanikę/fizykę  gry, opisywała wszystkie ciekawe mapy i ogólnie podawał info o grze którego przeciętny gracz raczej nie mógł znaleźć. No a później to się już jakoś potoczyło i w 3 lata od zera 100k wpadło.

Cyrk.png

Opublikowano

tak naprawde agis nie ma kreatywnego pomyslu na kanal bo podjebal to od zagranicznego ytbera LeafyIsHere, tak samo jest juz setki polskich ytberow ktorzy podjebuja leafiego na polskim, czeskim i portugalskim i c**j wie jakim yt

Opublikowano

Kazdy ogląda co chce. Okeyush robi cartoony z csgo i wybija się. Teraz nie ma się na czym wybic. Musisz celowac w daną grupę jak np. Bladii w garys moda

Opublikowano

Filmiki sprawiające uśmiech na naszej twarzy. Coś śmiesznego. Jak np. Szwagry czy HowToBasic.

No albo robienie z siebie debila. Działa.

19.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...