Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Totalne zniszczenie gry

Kokos9090

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po dzisiejszej aktualizacji wiadać jak ta gra bardzo schodzi na psy,zablokowany crouch,usunięte turrentyi inne ciekawe zmiany odrzucają od tej gry,ciekawe ilu ludzi skończy kariere w tej grze w ciągu kilku dni.Jak ktoś chce dobre ogarnięte konto to pisać pw.

piszcie co o tym myślicie T_T

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

Gra pewnie za jakiś czas upadnie. Wiadomo jak większość gier online po kilku latach tracą popularność. Twórcy jak EA poszli na zarobek kasy i tracą graczy.

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Gra pewnie za jakiś czas upadnie. Wiadomo jak większość gier online po kilku latach tracą popularność. Twórcy jak EA poszli na zarobek kasy i tracą graczy.

no ale niszczą podstawową rozgrywkę,usunięcie turrenta umiejętności i innych rzeczy chcą rekompensować zmianą statów w specach -_- to jest chore,ciekawe czy aidy też usuną,dzisiaj tylko same recon vesty biegają cały team op,eli pro w kilkanaście minut się kończy,zabili w tej grze to co przyciągało -_-

Opublikowano

Jak jeszcze U11 istniało i mieliśmy polskiego GM'a, to mówił, że po U11 będzie CA. Wszyscy go wyśmiali, że U11 nie padnie. 3 Miesiące później gra umarła. Więc zapewne info z CA jest też prawdziwe.

Ponoć NEXON skupia całe siły na 2 nowych grach. Reszta idzie na 2 tor.

9368_gold.png

Opublikowano

Przecież ta gra już szła na dno od kiedy NEXON skupił się tylko i wyłącznie na przedmiotach za NX. Spece, turrety, miniguny, inne śmieciowe rzeczy, które rządziły już na zwykłych elimkach, a potem zaczynały się coraz większe pustki. Gra nie chce przyciągać, NEXON ma gdzieś Combat'a, szkoda ale ta gra już nie wróci.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Pierdolicie kocopły aż się słuchać nie chce idźcie sobie na zjebanego csa pełnych dzieciaków 13 letnich a czasami to chyba nie smurfów i hackerów dobrze że na eli pro usuneli turrety i all bo nie dalo sie grac siedzieć na kampie u góry to jest gra ?? Dziadostwo brawo nexon brawo ja.

Opublikowano

Pierdolicie kocopły aż się słuchać nie chce idźcie sobie na zjebanego csa pełnych dzieciaków 13 letnich a czasami to chyba nie smurfów i hackerów dobrze że na eli pro usuneli turrety i all bo nie dalo sie grac siedzieć na kampie u góry to jest gra ?? Dziadostwo brawo nexon brawo ja.

brawo ty

i5 3570

Sapphire HD 7850

Asrock B75 Pro 3

Opublikowano

lepiej biegać  z jednego respa na drugiego full op 40% speeda duale/sg/max set i inne gówno? mam poważne odczucie że jesteś od tych nobów bo tylko oni tak myślą jak Ty https://www.facebook.com/teampolskacombatarms/?fref=ts

Opublikowano

No i genialnie, że usunęli turrenty. Kiedyś nikt nie grał na eli pro z takim syfem... Jedyny skillowy Combat na moment obecny to ten na PCM - S&D                         Z tego co widzę to CA próbuje zmieniać tą gre na taką jaka była kiedyś choć rzeczywiście jest już skazana na koniec.

Oczekujesz ode mnie odpowiedzi? Wpisz: @rob99ert w poście, a się odezwę.

281sztz.jpg

Opublikowano

A ja właśnie wracam po dosyć długiej przerwie i jestem mile zaskoczony tym co sie dzieje :D Ps: jak kończycie grę to chętnie przygarne jakieś konto :)

Opublikowano

A ja właśnie wracam po dosyć długiej przerwie i jestem mile zaskoczony tym co sie dzieje :D Ps: jak kończycie grę to chętnie przygarne jakieś konto :)

jak coś odpalisz za moje to sie dogadamy :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

CA zaczynało upadać zaraz po tym jak dali ze bronie mozna wynając tylko na 1 dzien .. I to była porazka ...........

Opublikowano

jak było wszystko prawie za nx to też mało graczy przychodziło,same wh latały texturki to była podstawa,nie ma haxów to zniszczyli gre :P

Opublikowano

lepiej biegać  z jednego respa na drugiego full op 40% speeda duale/sg/max set i inne gówno? mam poważne odczucie że jesteś od tych nobów bo tylko oni tak myślą jak Ty https://www.facebook.com/teampolskacombatarms/?fref=ts

Nieee wystarczy gietka/m4 + jakies usp lub knight + 2 male nejdy+ light vest = S&D a nie jakiej jebane eli pro :P

" z braku pieniędzy popełnia się błędy." ~ AK-47

Opublikowano

Szczerze? Od chyba zawsze czytam, że CA upada, że ludzie sobie pójdą do innych gier, że Nexon bije i gryzie no po prostu Olabogarety. ­
Jeśli uważacie, że CA się skończyło to polecam zrobić to co ja i inni ludzie. Wywalcie to dziadostwo w cholerę i po sprawie. Znajdźcie sobie inną grę (np. darmowy Dirty Bomb który jest stosunkowo podobny). 
Niema co płakać nad rozlanym mlekiem.
Nara.

A Nexon EU łączy się z Nexon Murica, więc głównie to ich interesuje.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

z ciekawości sprawdziłem jak to wygląda z broniami custom czyli jeżeli je ulepszyliśmy za czasów tego warsztaty gracze otrzymywali lepszą broń po prostu czyli w wersji custom np. na moim przykładzie jest to M4A1 SOPMOD Custom 38 dmg , 19 recoil zdziwiłem się statystyk wbijam do gry patrze bije ale inne bronie jakieś te nowsze mają większy DMG niż np. taki sopmod custom czy inne standardowe warianty dostępne ze sklepu znajomy ma P90TR SE na perma i ma 37 dmg i 20 recoil`a rlly ? widać teraz rządzą bronie w wersji custom i ten balans gry <3 nie które spece pozmieniane po 26 speeda rlly O_o  ? xD wszystko zapier..... jak szalone aż trafić się nie da chyba skopali gorzej tą grę niż była

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Co do Turrentów to bardzo dużo skarg było na forum CAE, nic dziwnego, że dostały usunięte ;)

demi.png

It's better to be hated for what you are than to be loved for what you're not.

Opublikowano

i tak combat upadnie,po tym co robią nikt normalny nie będzie w to grał za 2 stówy opycham swoje konto :P

Opublikowano

Dobrze gada koleś! Wrócił stary Combat sprzed 4/5 lat. Większość moich znajomych, którzy grali w tym właśnie czasie wraca teraz do gry :)

boyka.jpg

Opublikowano

Dobrze gada koleś! Wrócił stary Combat sprzed 4/5 lat. Większość moich znajomych, którzy grali w tym właśnie czasie wraca teraz do gry :)

to znajdz mi kupca na konto to ci odpale jeszcze coś za to xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...