Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wynajmę serwer VPS (zapora dedykowana OVH Game)

djhinczyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Łącza do VPS nie ograniczam a mam 1 GB przepustowości na maszynie - nie mam za wiele VPS więc też nie ma co ograniczać, a aktualne obciążenie łącza to 2% (+-1)

Jeśli chodzi o dyski oczywiście SSD lustrzane dzięki czemu dane są bezpiecznie przechowywane. Serwis dysków oraz całego serwera leży po stronie OVH.

Własny adres IP - bez najmniejszych ograniczeń jeśli chodzi o porty

KVM? hmm niestety nie... ale mam alternatywę która pozwala podłączyć się tak jak w przypadku KVM, a aby wam nie utrudniać życia połączenie odbywa się poprzez zdalny pulpit systemu Windows.

Jedynym minusem jest brak możliwości samodzielnego montowania obrazów. Nie mam zamiaru tego wprowadzać z tego względu iż jeśli użytkownik będzie chciał zainstalować Windowsa musi przedstawić najpierw mi klucz licencyjny w celach weryfikacji oryginalności oprogramowania - wolę nie zadzierać z dużymi firmami.

PS. Postaramy się ogarnąć z czasem do tego wszystkiego panel www, lecz to potrwa na pewno. Pracuje nad tym sam więc za wszelkie opóźnienia dot. instalacji VPS proszę mnie nie winić. Jestem tylko człowiekiem. Instalacje staramy się zautomatyzować lecz nie wszystko na obecną chwile jest przygotowane.

PS2. Jeśli projekt wypali wówczas zostanie to zarejestrowane jako firma i postaramy się ogarnąć inne oferty dla was :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...