Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem? z klawiaturą Genesis RM12X

M.P_xD_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dzisiaj zakupiłem nową klawiaturę Genesis RM12X i chciałem ją przetestować grając w CS:GO. Niestety martwi mnie jedna rzecz. Mam wrażenie, że na klawiaturze mam jakiś dziwny ograniczony limit wciśniętych przycisków, tzn. przykładem jest właśnie CS:GO - > Gdy klikam "W" i chcę w tym samym momencie wcisnąć spację, klawisz ten nie reaguje. Dopiero gdy przycisk "W" puszczę, Spacja działa poprawnie. Nie wiem co to za zależność, ale chciałbym się dowiedzieć jak to zmienić.

Z góry dzięki :)

*EDIT*

Zauważyłem też, że kiedy wcisnę ALT, to nie działa mi TYLKO przycisk "W" i"S" a inne są sprawne.

Opublikowano

Przecież kupiłeś zwykłą klawiaturę dla dzieci to czego od niej wymagasz by za 20 zł mieć z Anti-Ghosting ?

Klawiatura działa tak jak ma działać. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Przecież kupiłeś zwykłą klawiaturę dla dzieci to czego od niej wymagasz by za 20 zł mieć z Anti-Ghosting ?

Klawiatura działa tak jak ma działać. 

Dobra, może nie jest droga, do zakupu zachęciła mnie opinia kolegi, a ja, że aktualnie mam dość starą klawiaturkę i niski budżet, postanowiłem zakupić tą problematyczną. Ale jest pewna rzecz. Otóż kolega posiadający tą samą klawiaturę nie ma tego "czegoś" (nie wiem jak to nazwać - problematyka w funkcjonowaniu klawiszy).

Dokładnie chodzi mi o to, że gdy naciskam przycisk ALT, wtedy nie działa "W", tak samo na odwrót i jest tak z przyciskiem "S". Wszystkie inne działają, ze spacją taki sam skutek. Jest to bardzo irytujące, gdyż załóżmy w grze CS:GO nie mogę nabrać rozpędu podczas wyskoku, ponieważ gdy wciskam "W", jak już wcześniej wspomniałem, spacja nie działa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...