Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(SF)Pliki Serwerowe Aivis.pl

ExetY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pozdrawiam pseudo techników pokroju składak, exety i jego śmieszną laskę xD, większych spierdolin życiowych jak wy nie ma. Próbujecie robić ludzi w c***a sprzedając unpackera za 200zł, polecam nie kupować. Składak waszym kosztem próbuje zarobić na utrzymanie swojego benkarta którego spłodził swojej cyber-kochance.

link do unpackera którego próbują sprzedać te mangozjeby

xyz

pliki które wstawili to nic innego jak pobugowany aivis z początków jego tworzenia, baza danych = jedna wielka dziura

Opublikowano

pozdrawiam pseudo techników pokroju składak, exety i jego śmieszną laskę xD, większych spierdolin życiowych jak wy nie ma. Próbujecie robić ludzi w c***a sprzedając unpackera za 200zł, polecam nie kupować. Składak waszym kosztem próbuje zarobić na utrzymanie swojego benkarta którego spłodził swojej cyber-kochance.

xyz

pliki które wstawili to nic innego jak pobugowany aivis z początków jego tworzenia, baza danych = jedna wielka dziura

Dodałem pakera do tematu a ty się tak nie unoś pajacu

Opublikowano

xyz

klepcie dalej biede nie damy wam zarobić darmozjady :)

Opublikowano

http://www76.zippyshare.com/v/ROnzwa1L/file.html

klepcie dalej biede nie damy wam zarobić darmozjady :)

biedę ? ;DDDD

Byś mógł w moim domu szczoteczką do zębów kible czyścić wiec pysk gó*nie

To tylko czekać na rework nr 193.

Dzięki za wstawkę.

Lajt

To tylko czekać na rework nr 193.

Dzięki za wstawkę.

Opublikowano

taka prawda o pseudo team'ie exety feat składak, próbują ojebać ludzi na szmal sprzedając jakieś gówna które posiadają 90% osób. Tworzenie przez ich serwera opiera się na "gotowcu" bo nie chce im się robić na sf terenzo xD.. Jak kogoś już składak "wydymał", zapraszam na pw, podam wam jego dane i numer telefonu.

Opublikowano

Skan packera poproszę

@ExetY

Wyj3bałem z tematu bo to co on wrzucił wykryto backdora

taka prawda o pseudo team'ie exety feat składak, próbują ojebać ludzi na szmal sprzedając jakieś gówna które posiadają 90% osób. Tworzenie przez ich serwera opiera się na "gotowcu" bo nie chce im się robić na sf terenzo  xD.. Jak kogoś już składak "wydymał", zapraszam na pw, podam wam jego dane i numer telefonu.

Good Good pogadałeś ?
To teraz wypierdalaj 

Opublikowano

@Algade

Wez wyjeb ten temat bo autor nie ma zgody na publikacje tego od osoby ktora kupila te pliki

mam zgodę na publikacje od osoby która je zakupiła ;] jeśli chcecie ssy Pw mod

Opublikowano

xyz

Po pierwsze to o czym Ty mówisz jakim sprzedawaniu unpackera xD po drugie g****o w tematyce mojej córki wiesz wiec się nie wypowiadaj, a tak w roli ścisłości to kim Ty zerówcu jesteś ahh zapomniałem to Ty kolejny pro elo technik który mógł by mi loda na stojąco zrobić

Opublikowano

@Algade

Wez wyjeb ten temat bo autor nie ma zgody na publikacje tego od osoby ktora kupila te pliki

mam zgodę na publikacje od osoby która je zakupiła ;] jeśli chcecie ssy Pw mod

Nie wydaje mi sie zebys mial zgode od kacpra

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...