Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bany w CS:GO

milek68

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam problem. Mam bana on 7 dni od jakiś 2 lat. dalem raz kompa do naprawy na 4 tyg go nie miałem. po nastepnych dwóch grania dostałem bana bo burza była tez na 7 dni. Koledzie sie resetuje a mi nie POMOCY !!!

Opublikowano

Nie kumam.. ban na 7 dni nie zniknął ci od 2 lat, czy za każdym razem dostajesz bana na 7 dni?

Musisz odczekać tydzień bez bana by jego "surowość" spadła. Chyba 4 tygodnie bez bana i znowu będziesz dostawał na 30 minut.

Opublikowano

Nie kumam.. ban na 7 dni nie zniknął ci od 2 lat, czy za każdym razem dostajesz bana na 7 dni?

Musisz odczekać tydzień bez bana by jego "surowość" spadła. Chyba 4 tygodnie bez bana i znowu będziesz dostawał na 30 minut.

Sęk w tym, że trafiają się "zbugowane" konta na których owy ban się nie zmienia po miesiącu bez bana dalej dostaje się na 7dni. Też kiedyś takie miałem.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

No to niech bije do supportu.. nawet jak odpiszą po miesiącu to co.. w końcu to zrobią.

Tylko napisz wszystko dokładnie by nie odpali, że musisz poczekać 4 tygodnie xD.

Opublikowano

Haha pierwszy raz widzę taki przypadek xD

Wydaj te 20zł na CS:GO, zresztą czekać 2lata na unbana to trochę długo  :makka:

@topic tak jak panowie wyżej, ogółem support jedynie może tobie pomóc w rozwiązaniu twojego problemu ;) Trzymaj się!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...