Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lista osób z którymi ja osobiście polecam się nie kontaktować

Dimitri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fallen przecież ty jesteś przewodniczącym Hakierni TeamSpeak'owej. To dlaczego siebie tam nie wpisałeś jeszcze ??

Proszę o dodanie do listy sławnego hak3ra Fallena aka Dimitriego aka Arkadiusza W.

Aktualnie dana osoba przebywa na ts69.pl gdzie za zadanie ma pucować berła swoim bratnim kolegą za co zostaje wynagradzany pakietem na stresserze i staje się bogiem internetu.

Pewnie niektórzy kojarzą tą osobę, posiadał pare serwerów m.in Zagrani.pl czy Cyka-Blyat.pl gdzie panowała napięta atmosfera, Fallen chodził i crashował inne teamspeaki, ponieważ jest sławną osobą na xyz i kupił VIPA na 3 miesiące.

Chciałbym również przedstawić tą osobę jako wyśmienitego programistę

VRcYKjb.png

Chyba nieliczni są wstanie zrobić swoją wersje teamspeak'a, zarząd byłby z Ciebie dumny przyjacielu gdyby nie to, że Twoim głównym zadaniem jest pucowanie lancy :)

Kolega postanowił być na tyle anonimowy, że aż usunął FB :/

- Pierwszy z dowodów za który dany osobnik powinien wylądować na liście to CRACK LICENCJA

https://i.imgur.com/bkl5ZHL.png
- Drugi z kolei to Crashowanie serwerów!!
https://i.imgur.com/1KNZrBR.png

- Trzeci to już wyczyn jakich mało, Aruś chciał jechać bić MatiegoTM
https://i.imgur.com/WPabXWC.png

Serdecznie pozdrawiam

Opublikowano

Fallen przecież ty jesteś przewodniczącym Hakierni TeamSpeak'owej. To dlaczego siebie tam nie wpisałeś jeszcze ??

Proszę o dodanie do listy sławnego hak3ra Fallena aka Dimitriego aka Arkadiusza W.

Aktualnie dana osoba przebywa na ts69.pl gdzie za zadanie ma pucować berła swoim bratnim kolegą za co zostaje wynagradzany pakietem na stresserze i staje się bogiem internetu.

Pewnie niektórzy kojarzą tą osobę, posiadał pare serwerów m.in Zagrani.pl czy Cyka-Blyat.pl gdzie panowała napięta atmosfera, Fallen chodził i crashował inne teamspeaki, ponieważ jest sławną osobą na R4P3 i kupił VIPA na 3 miesiące.

Chciałbym również przedstawić tą osobę jako wyśmienitego programistę

VRcYKjb.png

Chyba nieliczni są wstanie zrobić swoją wersje teamspeak'a, zarząd byłby z Ciebie dumny przyjacielu gdyby nie to, że Twoim głównym zadaniem jest pucowanie lancy :)

Kolega postanowił być na tyle anonimowy, że aż usunął FB :/

- Pierwszy z dowodów za który dany osobnik powinien wylądować na liście to CRACK LICENCJA

https://i.imgur.com/bkl5ZHL.png

- Drugi z kolei to Crashowanie serwerów!!

https://i.imgur.com/1KNZrBR.png

- Trzeci to już wyczyn jakich mało, Aruś chciał jechać bić MatiegoTM

https://i.imgur.com/WPabXWC.png

Serdecznie pozdrawiam

O gorzałek. Boli dupa że ktoś coś o tobie napisał ? FB dalej mam jedynie usunąłem debili :) Sam prosiłeś abym udostępnił ci konto na "Rejpie" oraz pomógł skonfigurować crack Mbota. W przeciwieństwie do ciebie coś potrafię a nie zapomniałem "AntyDDos by Gorzał 1.1TB". Crack licke to przeszłość stać mnie w porównaniu do ciebie jakbyś poprosił to bym ci dał swoją 256 :)

ktybP5Z.png

yJIK9mU.png

Opublikowano

• MM55 - crack licencje, przekierowania
  • xMateo - ataki ddos ( próby :v ), crack licencje
  • Patryk ( Kw**d*r ) - ataki ddos, crash serwerów, crack licencje
  • Sharp - kradzież skryptów z mpc, ddosy, crashe serwera, crack licencje
  • Shut Up -  crashe serwera, crack licencje
  • Misza - 13 letnie dziecko grożące atakami ddos

Wszystkie wymienione tam osoby to banda pseudo typków którzy nie wychodzą z domu i bawią się w mafie teamspeakowe.

Niedługo będzie można dodać klasskaia za podpisywanie się za kopiowanie skryptów z innych stron.  :makka:

Opublikowano

Wszystkie wymienione tam osoby to banda pseudo typków którzy nie wychodzą z domu i bawią się w mafie teamspeakowe.

Niedługo będzie można dodać klasskaia za podpisywanie się za kopiowanie skryptów z innych stron.  :makka:

Faktycznie, chcesz jeszcze coś dopowiedzieć?

Ciebie można już teraz dopisać

Opublikowano

Dobrze że powstał taki temat! oby nie było tylko spin w temacie a tylko dodawanie użytkowników i będzie ok. 

O nawet na liście jestem (ps. Jak coś chce wiecej info to piszcie na pw nie zawsze to co w necie to prawda xD)

Leci + 

Opublikowano

Faktycznie, chcesz jeszcze coś dopowiedzieć?

Ciebie można już teraz dopisać

No racja ^^ sam mi podesłał cracka mbota.

lubie-to-png.png

Opublikowano

Nie polecam się się kontaktować z Maja. Z powodu że grozi ddosami i chwali się kogoś sianem dowodu

I liże każdemu dupe za admina

Dziękuję pozdrawiam

Opublikowano

W takim razie nie polecam kontaktu z administracją serwera "Unlimited-TS3" tutaj przedstawionego. Dlaczego? Dzieciak rozmawia z IT Developerem xD.

f8ybYBj.jpgh5ceV8n.jpg

I co z tego ze rozmawiali? A ten massban to jest jak Eqipa pepsiak jacek i reszta przechodzili z swojego serwera do unlimited więc nie udało ci się nikogo wkopać :) 

yJIK9mU.png

Opublikowano

W takim razie nie polecam kontaktu z administracją serwera "Unlimited-TS3" tutaj przedstawionego. Dlaczego? Dzieciak rozmawia z IT Developerem xD.

f8ybYBj.jpgh5ceV8n.jpg

I co z tego ze rozmawiali? A ten massban to jest jak Eqipa pepsiak jacek i reszta przechodzili z swojego serwera do unlimited więc nie udało ci się nikogo wkopać :)

Ten temat powstał, tylko i wyłącznie dlatego żeby zrobić pod górkę osobom których nie lubisz, a sam święty nie jesteś jak i ten cały serwer z którym "rozmawiasz", więc, zapewne nie dodasz tam swoich kolegów hakieruf bonzo.

Opublikowano

Ludzie na c**j wam te ddosy, crashe, massbany  massban+powód=JAK Z TEJ PIERDOLONEJ REKLAMY NIKT NIE PRZYJDZIE NA WASZEGO TS,A TYLKO ROZPIERDALACIE OPINIE SWOJEGO TS,A ....

Proponuje wyłączyć internet i iść w świat.

ps:

Nie mam kultury klnę jak pojebany.

Opublikowano

Ludzie na c**j wam te ddosy, crashe, massbany  massban+powód=JAK Z TEJ PIERDOLONEJ REKLAMY NIKT NIE PRZYJDZIE NA WASZEGO TS,A TYLKO ROZPIERDALACIE OPINIE SWOJEGO TS,A ....

Proponuje wyłączyć internet i iść w świat.

ps:

Nie mam kultury klnę jak pojebany.

Czemu się bawią w te rzeczy? Chcą szybko zdobyć Użytkowników( Nie wiedzą lecz, że im to nie wychodzi). Zapewne są to osoby, które nie błyszczą inteligencją. Zazwyczaj popełniają wiele błędów ortograficznych, przesiadują całymi dniami przed swoimi "komputerami". Nie mają co robić z czasem, gry im się nudzą, dlatego tu masz odpowiedź. Ciąg dalszy. Zapewne są to osoby, które w życiu realnym są zerami, które nie mają kolegów, noszą okulary, mają pryszcze na twarzy, dłubią w nosie. Zanim ktoś zacytuje mój post, niech przeczyta go do końca. Ja prowadzę swój serwer od 5-6miesięcy(nie wiem do końca jak długo). Przesiaduje na nim po 20-25. Nigdy, ale to nigdy się nie reklamowałem na żadnym serwerze, a już nigdy nie bawiłem się w DDoS'owanie kogoś/czegoś. Zdobywam uczciwie Użytkowników, pytając się ich na streamach, bądź grach, czy nie poszukują jakiegoś serwera głosowego. Wchodzą i cieszą się rozmową. Aż tu nagle ni z pietruchy na serwer wchodzi banda "pozerów", którzy masowo połkują wszystkich z treścią, że jest zmiana maszyny i jest nowe IP. Moi stali Użytkownicy wiedzą, że IP nigdy się u nas nie zmieni. Tak, mam na myśli serwerek Odpaleni.net i tego pierdolonego Gorzała. Widzę, że niezły z niego kozaczek. Niech bawi się dalej, mi to tam szczerze mówiąc wisi, ale podkreślam, gdyby taka osoba mieszkała gdzieś blisko mnie, to bym nie ręczył za siebie :). Trochę się rozpisałem, wspomnę tu jeszcze, co do tematu.

Dopisałbym tutaj szanownego McSkunika, z Serwera hayland.pl. Lubi się bawić w reklamowanie na czyichś serwerach+ te jego żałosne ddosy.

Nie pozdrawiam.

Opublikowano
Casual

ataki DDoS + crack licencje + crack Mbot

Lolek

ataki DDoS + crack licencje + crack Mbot

Ostatnie znane UUID `kH/82Y8dKimx/lF26Znp4eGKxSo=

Nawet 2x jestem :DD

PS: Dimitri, czego ciebię tam nie ma ?:D

KOaASan.jpg?1

HAKIERZY :D

Opublikowano

­NoNoNo, lista jest długa, chociaż wydaje mi się zę owy temat nie jest potrzebny bo tak czy innaczej wkońcu nikt już nie będzie się wypowiadał, i temat zostanie zamknięty.

­

Opublikowano

Tworzenie takiej listy bez sensownych dowodów mija się z celem. W większości przypadków właściwie podałeś tylko nicki z powodem dlaczego są oni na Twojej liście. 

Jeżeli chcesz, abyśmy zaaprobowali Twoją listę to wyślij do nas wiadomość z sensownymi dowodami. Przeanalizujemy je i zajmiemy się publikacjami tych serwerów oraz tych użytkowników (o ile znajdują się na MPC).

Takim tematem jedynie rozpoczniesz wojnę każdego z każdym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...