Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Permban

ar_turok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema .

Dostałem bana na koncie na 14 dni . Za "flejming ".

Po 14 dniach zagrałem 2 gry , w których nie obrażałem ludzi , i grałem przyzwoicie .

Po 3 grze dostałem perma . Po prostu bana z dupy .

W Logach czatu mam 3 gry 

1 gra to jest ostatnia zagrana , w której dostałem raporty za "nadużywanie czatu " dlatego , że gra mi nie podeszła 

2 gra : w logach jest tylko 1 linijka : "GG" - czy to ma sens ?

3 gra : jest to zapis sprzed bana na 14 dni , czyli ok 16 dni temu . Został on ujęty w perma banie .

Czy to w ogóle ma jakiś sens ? 

Bany nakładane z automatu są po prostu dziwne , ludzie reportują innych bo im się nie spodobają .

Jak można dostać bana , za napisanie GG !?
Czy jest możliwość odwołania się od tego ( tak wiem , że nie można się odwołać od bana na czat) ale to jest trochę inna sytuacja , bo mam 2 kary za 1 gre -_- 

Modki to dźiffki

Opublikowano

Jeżeli dostałeś bana z automatu to odwołuj się śmiało. Napisz do support'u, a jeśli faktycznie nie powinieneś mieć zablokowanego konta to bezproblemowo Ci go odblokują.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Ja rozumiem lecieć w przysłowiowego .... z riotem, z nauczycielem, ale po co to kłamać na forum "dostałem bana za nic"

nie, to nie tak działa, po 14 dniowej karze, widocznie dalej wyzywałes, nie wiem chodziles afk, dostales wiecej niz 4 reporty w tych 3 grach, nie wnikam  za co, nie znam żadnego przypadku [oprócz oczywiscie naszych forumowych specjalistów od lola] którzy dostali unbana za toxic / flejm

jak jestes toxic jak sku.... to graj mniej, ponieważ riot nie patrzy na to, że zagrales 30 gier i byles toxic w 5 gierkach, tylko na to, ze w 5 gierkach byles toxic.

bana za free sie nie dostaje w lidze, dostałem parę permow za toxic i niestety wedlug ich polityki musze sie zgodzic,  ze byly to sluszne bany, aczkolwiek  to jest kpina, ze lepiej sciagnac czity i grac na "czilku" nizeli tryhardowac bez czitow i sie wkurwiac.

Opublikowano

A wypowiem się co mi tam.

Po pierwsze co chce powiedzieć jesteś typowym polaczkiem który flami w grze zamiast grać , tak samo jest z 90% graczy napieprzają w te klawiatury przez co marnują im się : Miniony, wpływ na rozgrywkę, mniej myślenia, oraz brak koncentracji 

Po drugie mój kolego Riot nigdy nie daje bana za nic oraz nie jest to ban niesłuszny 

Jestem pewien na 100% że flejmiłeś , daj wycinki z logów chatu chciałbym to bardzo zobaczyć.

Podsumowując jesteś kolejnym polaczkiem który psuje i ośmiesza nasz naród, poprzez swoje zachowanie, riot dobrze postąpił im was mniej tym lepsza opinia o nas którzy potrafią się w grach zachować.

Opublikowano

A wypowiem się co mi tam.

Po pierwsze co chce powiedzieć jesteś typowym polaczkiem który flami w grze zamiast grać , tak samo jest z 90% graczy napieprzają w te klawiatury przez co marnują im się : Miniony, wpływ na rozgrywkę, mniej myślenia, oraz brak koncentracji 

Po drugie mój kolego Riot nigdy nie daje bana za nic oraz nie jest to ban niesłuszny 

Jestem pewien na 100% że flejmiłeś , daj wycinki z logów chatu chciałbym to bardzo zobaczyć.

Podsumowując jesteś kolejnym polaczkiem który psuje i ośmiesza nasz naród, poprzez swoje zachowanie, riot dobrze postąpił im was mniej tym lepsza opinia o nas którzy potrafią się w grach zachować.

jeden polaczek nie lepszy od drugiego :v

i nie mów że nigdy nie banują za nic, bo automaty się mylą i to bardzo często

Opublikowano

Siema .

Dostałem bana na koncie na 14 dni . Za "flejming ".

Po 14 dniach zagrałem 2 gry , w których nie obrażałem ludzi , i grałem przyzwoicie .

Po 3 grze dostałem perma . Po prostu bana z dupy .

W Logach czatu mam 3 gry 

1 gra to jest ostatnia zagrana , w której dostałem raporty za "nadużywanie czatu " dlatego , że gra mi nie podeszła 

2 gra : w logach jest tylko 1 linijka : "GG" - czy to ma sens ?

3 gra : jest to zapis sprzed bana na 14 dni , czyli ok 16 dni temu . Został on ujęty w perma banie .

Czy to w ogóle ma jakiś sens ? 

Bany nakładane z automatu są po prostu dziwne , ludzie reportują innych bo im się nie spodobają .

Jak można dostać bana , za napisanie GG !?

Czy jest możliwość odwołania się od tego ( tak wiem , że nie można się odwołać od bana na czat) ale to jest trochę inna sytuacja , bo mam 2 kary za 1 gre -_- 

Od bana nie można się odwołać. Riot może wszystko, to ich gra. Jeśli będzie im się podobać to w sumie mogą ci zbanować od tak :P Jeśli masz screenu czatu, to podaj. Jestem ciekawa

Jebac rito, banuja za wszystko. Lepiej zaj.. komus konto i graj na nowym. Ja co 2-3 gry zycze komus raka. Bo moge :)

I potem przez takich graczy jak ty, kreuje się taka opinia, a nie inna o Polakach ;)

Opublikowano

Okej , wydaje mi się że temat jest do zamknięcia bo szkoda czasu i energii na konwersacje z niektórymi niedojrzałymi osobami ^^ .

@Mersharsky twój poziom mnie niszczy , aczkolwiek jak chciałbym się do niego zrównać musiałbym wykopać bardzo głęboki dół . Nie widziałeś jak gram , więc jak możesz podejrzewać , że jak coś piszę , lub robię co innego , mój wpływ na rozgrywkę jest mniejszy ;> . Akurat nikomu nigdy nie zwróciłem uwagi za nic , staram się każdemu pokazać jego błędy , a każdy odbiera to jako flejm , bo przecież on jest prosem , mimo że w********a się 10 razy , a za 11 razem robi to już z przyjemnością :> .

Szkoda że nikt w tym temacie nie skupił się na raportach po grze w której napisałem tylko i wyłącznie GG , może i to racja , może to kogoś obraża ;>

TEMAT DO ZAMKNIĘCIA :)

Modki to dźiffki

Opublikowano

Co sie martwisz jakims kkontem silver 5,  na allegro można kupic d5 z 50skinami za 150 zl. To tak dużo ???? dla mnie to 3 godziny w robocie, sracie sie wszyscy nie wiadomo czym zalosne...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...