Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warrock i scina na scinie

mkkmarcin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka . Od dluzszego czasu chcialem wrocic do wr gdyz lubie ta gre. I mam problem . Nie da sie gra tak tnie . Ustawienia tak jak zawse . full cienie wszystko low . wylaczona krew itp . 

Komp :

Procesor fx8320 8rdzeni podkrecony do 4.5

12gb ramu

grafika msi r9 290x 4gb

dysk toshiba ssd 120 gb

zasilacz 500w 

internet stabilny 20ping+- wieczorami max 50

Kiedys majac stary komputer na procku intel dual core 2gb ramu grafice 256 warrock chodzil bez scin i z gorszym internetem gdzie ping byl w granicach 100

Jakies propozycje ? mam najnowsze sterowniki . komputer czysty , nie zawirusowany . Czesto uzywam ccleanera

BUM

Opublikowano

Prawdopodobnie jest to wina procesora.

Gra dzala na jednym rdzeniu, a ten FX jest na poziomie pentiuma/celerona jezeli chodzi o wydajnosc 1 rdzeniowa.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam podobnie mkkmarcin. Od dłuższego czasu to samo

@Bazantinf1

mam to samo gra laguje, poniewaz gra dziala na jednym rdzeniu a nie na czterech. 

Masz tutaj odpowiedź, wyjaśniającą przyczynę problemu. War Rock wykorzystuje jedynie jeden rdzeń, w związku z czym płynność działania gry zależy od wydajności każdego pojedynczego rdzenia, a nie od ich ilości. Zasadniczymi różnicami pomiędzy procesorami oferowanymi przez firmę Intel, a AMD jest to, iż ta pierwsza oferuje wysoką wydajność rdzeni, a ta druga ich większą ilość.

Nasuwa mi się tutaj jednak jedno pytanie. Jaki posiadasz sprzęt?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...