Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra ktoś na jakimś privie?

xxXGAJOSXxx

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Po cholere gildia na seerwerze na którym nie nie robisz nic innego poza pvp >.< poleciła bym just aion ale zracji na to ,że jest tam 95% niemców coż.. i oczywiśćie skradzione nie dopracowane pliki serwerowe takie mam  :D

Opublikowano

Po cholere gildia na seerwerze na którym nie nie robisz nic innego poza pvp >.< poleciła bym just aion ale zracji na to ,że jest tam 95% niemców coż.. i oczywiśćie skradzione nie dopracowane pliki serwerowe takie mam  :D

Ziomek widzisz o co pytam? 

Ja grałem na każdym z tych priv... Ale nudzi mi się samemu za arabami 

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Ziomek widzisz o co pytam? 

Ja grałem na każdym z tych priv... Ale nudzi mi się samemu za arabami 

Wybacz niestety k...a jestem ŚLEPA i nie zrozumiałam wgl Twojego pytania dlatego też poleciłam Tobie coś co jest nie polecalne. Ja z racji na to iż też już grałam na wszystkich badziewnych serwerach postanowiłam zrobić powrót do Globala/NA/EU zdecydowanie lepsza opcja .

Opublikowano

Global lepsza opcja? Chyba jeśli lubisz, jak twórcy gry zakradają się do Ciebie od tyłu z chęcią wzięcia Cię od tyłu :)

Wersja EU Aiona nie funkcjonuje dla weteranów gry już od 4.0 :) 

Jeśli już grać na EU to JEDYNIE serwer Thor.
NA? Fajna opcja.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...