Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PayPal - parę pytań

kivoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, mam parę pytań dotyczących PayPala, mimo wszystko jest to jakoś powiązane z tematyką forum, bo przez PayPala chcę kupować różne elektroniczne pierdoły.

W adresie wysyłkowym mam:

Ulicowa 4, 37-550 Radymno PODKARPACKIE

Ulica ulicowa oczywiście wymyślona :D

Czy te dane są dobre ? W sensie czy trzeba dodać coś jeszcze ? :D

Druga sprawa..

Jako iż nie posiadam konta bankowego, nie jestem pełnoletni,a rodzice są temu przeciwni abym miał swoje konto bankowe.

Jest jakaś inna możliwość doładowania PayPala? Oprócz poproszenia znajomego aby on przesłał mi pieniądze na paypalu w zamian za normalne pieniądze.

Pozdrawiam Miłosz.

Opublikowano

Przelew na poczcie

Dla dziecka nie zostanie konto zweryfikowane i może być zablokowane gdy poproszą o weryfikacje ( dokumenty czy konto bankowe ) głównie przy odbiorze płatności, przy zakupach do pewnych kwot nie jest wymagana.

Podając fałszywe dane osobowe możesz mieć zablokowane konto, dane muszą ( powinny ) się zgadzać z danymi np z serwisu z którego się płaci jak ebay 

Masz obszerną pomoc PayPal wystarczy przeczytać. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Ano wycofano zwykłe przelewy, zapomniałem o zmianach. Wszędzie wymagane jest posiadanie konta na dokładnie te same dane osobowe co na PayPal. 

Istnieje coś takiego jak czek elektroniczny ale doładowanie trwa do 30 dni 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Owszem istnieje, ale nie jest mi on potrzebny :D

http://screenshot.sh/ouTI0nRYvgjYD

Wykonany z poczty.

Tylko mam jeszcze takie pytanie.. 

co do adresu.

Mój adres wygląda teraz tak: http://screenshot.sh/mMhR7qe5atsTh

Oczywiście na potrzeby wysłania tego tutaj zmieniłem moj prawdziwy adres w paincie na ten co jest na zdjęciu, Ale wygląda on mniej wiecej tak jak tam.

Słyszałem, że gdzieś w adresie trzeba napisać POLAND, no ale nwm, jak wy macie ?

Opublikowano

Nie musisz nigdzie pisać Poland. Przecież konto robisz w Polsce, dane do wpisywania masz do polskich adresów (wybór województwa). Do konta automatycznie zostanie przypisana Polska.

1398258449-U383457.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...