Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka jest szansa na bana po zakupie jachtu z pieniędzy z Jordans Menu?

Notrax3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Ogólnie, chciałbym zapytać, jaką mam szansę na bana, gdy kupię jacht. [Wiem, nic nie daje, ale zawsze można poszpanować przed kumplami)

Posiadam Jordan's menu, działa idealnie. kupiłem 2 lowridery, bana nie ma. Planuję kupić jacht za 10kk, ale ciągle się waham, nie wiem czy bana nie dostane ;/

Poza tym, VIP'em zostać, też bana nie dostane? Czy może szansa jest duża...

Wiem, wiem i wiem. Za cheaty jest ban, zawsze. sztuką jest to - aby nie dać się złapać.

Daj lajka! Nic to nie kosztuje, ale bardzo tego potrzebuje!

d9xa4.png

10 | 25 | 50 | 75 | 100 | 250 | 500 | 1000

Kliknij w obrazek! Zobacz nasz serwer!

Chcesz abym zobaczył? Napisz @Notrax3

Opublikowano

Powiem tak. Hajs jak sobie cheatujesz to jest łatwo wykryć. Natomiast jeśli się normalnie bawisz z daleka od ludzi itp. To szansa na bana jest mała. Sam cheatuje od ponad tygodnia z ekipą(5 osó B)

I bana dalej nie mam. Także mówie lepiej jakby kto inny ci dał hajs. Ja już miałem ze swojej strony 2 bany(2tyg,1msc) także. Skoro nie miales nigdy konta zbanowanego to mozesz leciec.

pozdrawiam P0tepiony

Opublikowano

@edit. 
Kuźwa, zły topic xD

@Topic. 
Jakie są szanse na bana - nie wiem, proponuję zapytać R* 

Oczywiście szanse są mniejsze, jeśli grasz solo. No i jeśli masz bardziej wiarygodne konto, bo np. z 10lvlem i kupionym jachtem, coś będzie śmierdzieć. 

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

@offtop Możesz mi podesłać tego działającego Jordana ? :) Aktualnie nie mogę nic ciekawego znaleźć

@top

Szanse na bana zawsze są. Nie spawnuj kasy we freeromie. Rób to przy odpalonej jakiejś misji.

Ja mam 5 domów i we wszystkich jakieś dobre furki po tuningu, jacht i sporo rzeczy z pegazusa.

Bana dostałem tylko raz na 10 dni ale to przez mają głupotę.

Po tym jak nadropiłem sobie okolo 8mln( i to we freeromie) wplacilem to przypadkiem do banku.

Najlepsze jest to, że wszystko co już kupiłeś nadal zostaje. Czyszczą Ci jedynie pieniądze do 20k

Opublikowano

Slasher - nie umiem wpisać twojego nicku, a nie chce mi się znajdować tych znaczków... po co 100kk ;d? ja tam ładuje po 2kk i potem wydaje, i jeszcze raz. Dlatego pytam właśnie, czy nie zbanują na 100% za 10kk ;d

@Kycek - dzięks, kolejne przekonanie :)

@PoprawnySzymon - Nie miałem, gdybym miał za sobą 2 na pewno bym nie cheatował (bo permek poleci). "Bawisz z daleka od ludzi"  czyli? walisz przewrócone wiatraki, na środku morza, w sesji jednoosobowej?

@1373230489-U611928.pngLenartowy - Proponuję zapytać Rockstar, dajesz dajesz, jeżeli cię po tym nie sprawdzą, obmacają konta i nie zbanują, to nie wiem... 100 lvl, z tego 30 na glithach, a reszta na jordansie.

@pb14 easy ;d z tąd pobierałem (chyba, nie jestem pewny)

A moje pliczki wgrałem tutaj (100% dobre) jak byś nie widział czym włączasz, oczywiście gwiazką na numlocku. (sterujesz 8/6/2/4)

-||- Mam nadzieję, że pobrałeś, ew. pobierz z linku wyżej, mi na esecie nic nie wyskakuje, a skanu nie mam czasu dodać ;[

Aha, czyli robić misję i nawalać hajsem, oke ;d

Ja mam jednego (prawie najdroższego, 900k) z 2 lowriderami (banshee 900r nie zaliczam do lowriderow). O, widzę, że warto inwestować.

A szansa na bana jak se kupię, em.. luxora deluxe, złoty helikopter? ( albo valkirie + hydrę, może te dwa poprzednie odpuszczę, to chyba tylko przydatne dla szpanu by było)

Dzisiaj sobie kupię Jachta ;d

@ref

I jeszcze kolejne pytanie:

Czy gdy konto zostanie zablokowane, nie będę mógł grać online, czy wgl w grę? (tryb fabularny)

Info do moderatorów

Refa dałem przy okazji, nie nabiłem na nim posta, więc chyba punktów karnych nie dostanę...

d9xa4.png

Opublikowano

Jak już chcesz dropić hajs to najlepiej go już na coś wydać, a nie trzymać.

Nie ma znaczenia co sobie kupisz. Szansa na bana jest zawsze taka sama.

Cheatuj tak aby randomy tego nie widziały, bo zawsze Cię ktoś może zreportować.

// Stara wersja Jordana nadal działa ? Grasz na niej w tej chwili czy grałeś około miesiąca temu ?

Opublikowano

­

Czy gdy konto zostanie zablokowane, nie będę mógł grać online, czy wgl w grę? (tryb fabularny)

Bana dostajesz na online.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

­@pb14

Nie podawał bym Ci, gdybym na tym nie grał. Gwiazdeczka i wszystko jedzie OK.  Hajs nadaje 10k / sec (niestety, net trochę wali)

@1373230489-U611928.pngLenartowy

Dzięks

Dziś kupuje jeszcze... wiele pierdółek ;D

d9xa4.png

Opublikowano

Pierwszy ban, nawet gdyby, jest na dwa tygodnie. Po tym zabierają Ci całą kasę, ale zakupionych rzeczy już nie. Więc możesz nachapać się do woli ;) Ja co prawda bana dostałam, ale  to chyba przez to, że kupowałam sobie różne rzeczy na dwóch postaciach na jednym koncie :v

who cares?

Opublikowano

@nortax3 Po prostu nie lagujesz sensji. A bawić się możesz na górzę mapy. Mało osób tam zawsze jest także mała szansa ze ktoś cię zgłośi. Pozdrawiam P0tepiony

Opublikowano

@ref

Zostałem zbanowany do 5/06, więc dobrze :]

W tym czasie przejdę akurat, grę na 80%.

Ogólnie, czy po tym będą mnie częściej sprawdzać? (bez raportów)?

Wgl miałem kilka lowriderów... kurde mogłem ich więcej rano zrobić, bo mam 3szt lowriderów, więc hajs może lecieć ładnie, mam kilka zbędnych aut (jeżeli będą mnie sprawdzać, sprzedam i będzie spory hajs, prawie 10kk)

d9xa4.png

Opublikowano

@ref

Zostałem zbanowany do 5/06, więc dobrze :]

W tym czasie przejdę akurat, grę na 80%.

Ogólnie, czy po tym będą mnie częściej sprawdzać? (bez raportów)?

Wgl miałem kilka lowriderów... kurde mogłem ich więcej rano zrobić, bo mam 3szt lowriderów, więc hajs może lecieć ładnie, mam kilka zbędnych aut (jeżeli będą mnie sprawdzać, sprzedam i będzie spory hajs, prawie 10kk)

Oni po zbanowaniu cofają tylko kasę - nie pojazdy, domy itp. więc nie musisz się martwić.

Czy będziesz częściej sprawdzany po banie? Raczej nie, oni mają swój zakres banów (za pierwszym razen 2 tygodnie itd) i tego się trzymają.

Opublikowano

­@up

Mi chodzi o to, że po tym, co jakiś czas będą sprawdzać, czy ciągle nie cheatuje.

(np: w jeden dzień mój majątek nie urósł o 500kk...)

d9xa4.png

Opublikowano

­@up

Mi chodzi o to, że po tym, co jakiś czas będą sprawdzać, czy ciągle nie cheatuje.

(np: w jeden dzień mój majątek nie urósł o 500kk...)

Nie sprawdzają sobie tego tak "znikąd". Będzie tak jak przedtem - czyli gdy znów zobaczą u ciebie coś podejrzanego / zostaniesz zreportowany to znów wyrwiesz bana.

Opublikowano

@Notrax3

Też dostałem bana dzień po tym jak go podesłałeś. Do 4 czerwca, więc myślę, że po prostu został wykrywalny.

Na drugiej postaci zrobiłem sobie 2 pełne garaże full ulepszonych Sultanów RS i po banie każdy jeden mogę sprzedać po 710k

Opublikowano

­Okej... To zabieram się za szukanie innego cheata, bo... nie zrobiłem za dużo tych autek, jak znajdę jakiś, to też zrobie pełnego garaża (był jeden 7/10, drugi 3/10)

d9xa4.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam grać bez cheatow.

Mobo: Aorus Z390 Pro|Cpu: i7 9700|Ram: Patriot Viper 4 3600MHz 16GB|Gpu: Rx 580 8GB|Psu: Seasonic Focus Plus 650W|Cooler: Noctua NH-U12A|Case: Corsair 220T 

Opublikowano

Naucz sie zarabiac bez cheatow.

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka

Mobo: Aorus Z390 Pro|Cpu: i7 9700|Ram: Patriot Viper 4 3600MHz 16GB|Gpu: Rx 580 8GB|Psu: Seasonic Focus Plus 650W|Cooler: Noctua NH-U12A|Case: Corsair 220T 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...