Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wbijanie repy na niskim lvl

Kyu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, zaspamuje troche tematami bo to juz 2 w ciagu kilku dni, ale z racji ze nie bilem nigdy repy na malym lv(czyt. 30-) nie do konca wiem jaki jest najlepszy na to sposob. Jest jakas mozliwosc wbicia repy na okolo 20-25lv, bez wbijania levela? ;d mam nadzieje ze mnie ktos zrozumie i odpowie ;D 

z gory dzieki, pozdrawiam ;D

Opublikowano

Robisz na tym samym koncie postać z minimum 80 i 30 lvlem. Obiema robisz codziennie areny talentów dla medali, a w weekendy 80 lvlem robisz areny mistrzów na przegrane, za co lecą bardzo dobrze medale. Potem przekładasz magazynem medale na tą postać i masz profit w postaci dużych ilości repy. Można też o 2-3 w nocy wybrać się na glac dwiema postaciami, jedna z niską repą i lvlem druga z wyższą repą i lvlem. Jeśli nie szkoda ci hajsu, to stawiasz obóz na pustyni lodowej i postacią z wysokim lvlem się do niego tepasz i nupem ubijasz. Jeśli jednak zależy ci na kasie, to stajesz sobie nupem pod samym wejściem do cytadeli przeciwnej frakcji i tą mocniejszą postacią wychodzisz i zabijasz ją i tak w kółko.

Opublikowano

Tak jak pisał @Endziu + pts'y. Znajdujesz otwieracza który ogarnie sam ścieżkę, znajdujesz drugą osobę i bugujesz cp tak, żeby nie trzeba było robić trzech ścieżek. W trakcie robienia cp wychodzisz z pt żeby lvl nie leciał.

Ewentualnie możesz robić te pts'y z świątyni fernon (lvl 35-45 chyba), tam jest tylko jedna ścieżka więc jakiś +80 z sp z dużą ilością obszarówek sobie poradzi lajtowo. I tak jak wyżej wychodzisz z pt.

W międzyczasie afczenie na bb :>

Opublikowano

Dzieki za odpowiedzi ;D sprobuje sposobu z glaca w takim razie, bo zrabalem nie robiac drugiej postaci na tym samym koncie xD co do bb to na s2 na -20lv nikogo praktycznie nie ma ;d no ale nic ;d 

@Endziu moglbys cos wiecej napisac o tych obozach? Moze troche slabe pytanie, ale moglbys wytlumaczyc jak to dziala i jaki byl by tego koszt? ;d  Dzieki wielkie jeszcze raz!

Opublikowano

Jeden obóz to 150k, a magiczny snowboard żeby się do niego teleportować to 3-5k (nie pamiętam dokładnie i nie mam jak sprawdzić). Używasz obozu gdzieś o 2-3 rano na pustyni i używasz snowboardów od npc i teleportujesz się do obozu i tak w kółko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...