Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Używany telefon do 500 zł.

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Szukam telefonu do 500zł używany.

W gry nie gram

Podstawowe rzeczy

ma się nie zacinać

aparat 10mpx minimum

ekran 5cali+

android, może być jakiś chińczyk

bateria musi trzymać cały dzień

pamięc wbudowana chociaż 10gb?

Opublikowano

Po pierwsze: to megapiksele na jakość zdjęć nie bardzo wpływają. Przykładowo taka Z3 ma 21MP a zdjęcia są... nie no, nie tragiczne, ale bardzo przeciętne. Co do chińczyka, to polecam Xiaomi Redmi 3.

Super specyfikacja jak na swoją cenę, ekran 5" HD, a do podstawowych rzeczy nie będzie się zacinał. Niestety tą stówę musiałbyś dopłacić. A jak nie masz możliwości dopłaty, to też są inne modele do wyboru, lecz troszkę słabsze. M.in Moto G2 albo Spirit 4G, lecz niestety trochę odstają od tego Xiaomi ;/ Jak masz więcej pytań odnośnie tych telefonów to pisz.

Pasjonat
Opublikowano

Po pierwsze: to megapiksele na jakość zdjęć nie bardzo wpływają. Przykładowo taka Z3 ma 21MP a zdjęcia są... nie no, nie tragiczne, ale bardzo przeciętne. Co do chińczyka, to polecam Xiaomi Redmi 3.

Super specyfikacja jak na swoją cenę, ekran 5" HD, a do podstawowych rzeczy nie będzie się zacinał. Niestety tą stówę musiałbyś dopłacić. A jak nie masz możliwości dopłaty, to też są inne modele do wyboru, lecz troszkę słabsze. M.in Moto G2 albo Spirit 4G, lecz niestety trochę odstają od tego Xiaomi ;/ Jak masz więcej pytań odnośnie tych telefonów to pisz.

Chciałbym się coś dowiedzieć więcej na temat Xiaomi z tego co wiem to cienko z gwarancją i językiem polskim?

Jak bardzo motorola odstaje od Xiaomi?

Ogólnie telefon ma przetrwać rok taki jest plan ;p Później wymienie na lepszy model

Opublikowano

Jeśli masz możliwość to zwiększ swój budżet do 600 zł. Myślę, że ten Xiaomi Redmi 3 będzie dobrym wyborem. Chociaż ponoć z serwisem xiaomi nie jest najlepiej. Możesz zobaczyć jeszcze myphone infinity IIs. Myślę, że sprosta Twoim wymaganiom. Aparat ma 8 mpx (ale jak wyżej  - to nie za bardzo wpływa na jakość zdjęć). Porównaj sobie te dwa modele, może ktoś jeszcze zaproponuje Ci coś nowego :)

Opublikowano

iBUYGOU ma serwis we Wrocławiu, lecz nie jest to oficjalny serwis Xiaomi. Z językiem polskim jest wszystko ok, a jak telefon ma ci starczyć na rok, to aż taki mocny nie jest ci potrzebny, spokojnie wystarczy nawet jakaś używka za 300zł

Opublikowano

Motorola Moto E2 LTE będzie najlepszym wyborem

Jak autor będzie się pakował w tego chińczyka to raczej wybór Moto E2 będzie bezsensowny.

Opublikowano

http://xiaomi.com.pl/ tutaj masz dostawce z polski (idzie do tygodnia, glownie 2 dni nie dluzej). gwarancja ponoc dobrze realizuja (wysylaja zamiennika zaraz po odebraniu uszkodzonego telefonu). nie jest to oficjalna dystrybucja xiaomi, ale mozna im zaufac jak chcesz na szybko telefon z wysylka z pl 

­

Pasjonat
Opublikowano

Motorola Moto E2 LTE będzie najlepszym wyborem

Jak autor będzie się pakował w tego chińczyka to raczej wybór Moto E2 będzie bezsensowny.

Narazie przeglądam telefony z umowy któryś się oplaca brać??

LG G4 Stylus LTE

Honor 5X LTE by Huawei

Huawei P8 Lite LTE Dual Sim

LG K10 LTE

LG K8 LTE

Microsoft Lumia 650 LTE

Opublikowano

Honor 5X opłaca się brać, procesor to w sumie identyko co w xiaomi, lepszy ekran.

Pasjonat
Opublikowano

Honor 5X opłaca się brać, procesor to w sumie identyko co w xiaomi, lepszy ekran.

Niestety to nie wypaliło.....

Co sądzisz o XIAOMI Redmi Note 2

Opublikowano

Podobny do redmi 3, ale jest gorszy.

Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka

Pasjonat
Opublikowano

rozumiem ale jednak nie moge wyjsc poza granice 500zł 

xiaomi note 2 bedzie lepszy od tej motoroli?

Opublikowano

rozumiem ale jednak nie moge wyjsc poza granice 500zł 

xiaomi note 2 bedzie lepszy od tej motoroli?

Ze specyfikacji odrobinkę np. posiada 2 GB RAMu, ekran FHD itp. 

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...