Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Praca dorywcza - pytanie

Teach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Byłem dzisiaj ogarnąć prace dorywczą, bo po maturach mam całkiem dużo czasu wolnego, to chciałem z jakieś 2 miesiące przepracować, a potem odpocząc przed studiami.

Ogarnąłem prace u gostka który robi meble, ma swoją firme itp. typiary w recepcji powiedziały mi, że spoko ogarniają, bo juz wczesniej dzwoniliśmy do niego czy jakas robota jest, powiedziały tylko, że praca jest codziennie i na 7 mam jutro przyjechać :x

Nic więcej nie powiedziały, k***a nie wiem nic co mam zrobić, zakładam ze jutro jakis dzien organizacyjny bedzie czy coś, bo mam jutro z tym szefem pogadać.

Jak myślicie, że skoro typek ma firme i innych przyjmuje dość spoko, to da rzeczy na zmiane itp? czy mam przyjechać w gorszych rzeczach, czy z eq na zmiane ;d?

Jest ktoś doświadczony w tym wszystkim i przewiduje jak to może wyglądać?

I w ogóle co tam bede robił, bo ide tam jako robol typowy, rodzice mówili, że przenosić, skrecać meble itp ;d

Opublikowano

Byłem dzisiaj ogarnąć prace dorywczą, bo po maturach mam całkiem dużo czasu wolnego, to chciałem z jakieś 2 miesiące przepracować, a potem odpocząc przed studiami.

Ogarnąłem prace u gostka który robi meble, ma swoją firme itp. typiary w recepcji powiedziały mi, że spoko ogarniają, bo juz wczesniej dzwoniliśmy do niego czy jakas robota jest, powiedziały tylko, że praca jest codziennie i na 7 mam jutro przyjechać :x

Nic więcej nie powiedziały, k***a nie wiem nic co mam zrobić, zakładam ze jutro jakis dzien organizacyjny bedzie czy coś, bo mam jutro z tym szefem pogadać.

Jak myślicie, że skoro typek ma firme i innych przyjmuje dość spoko, to da rzeczy na zmiane itp? czy mam przyjechać w gorszych rzeczach, czy z eq na zmiane ;d?

Jest ktoś doświadczony w tym wszystkim i przewiduje jak to może wyglądać?

I w ogóle co tam bede robił, bo ide tam jako robol typowy, rodzice mówili, że przenosić, skrecać meble itp ;d

Jak pierwszy dzień, to raczej idź w normalnych ciuchach, pewnie powiedzą ci coś o sprawach organizacyjnych, wytłumaczą podstawy i tyle.

Opublikowano

No garnituru to nie wkładaj. Idź w ciuchach, których Ci nie szkoda, takich do roboty. Stawiam, że wprowadzenie to jakieś 30min i po tym czasie zaczniesz pracę jako typowy robol.

Opublikowano

Ziom to nie jest firma państwowa tylko prywatna, więc skąd ma ktoś widzieć czy typ da ci eq na zmiane czy musisz targać swoje low lvl eq z m1? Ja bym  radził wziąć do eq mnisią zbroje+0, skórzane buty  też +0 jakiś hełm tradycyjny+0 i  "W razie w" jak nie dostaniesz eq od pracodawcy to ubierzesz swoje bo szkoda marnować przetopów z łez z tego eq do pvp :) To jest jak mówisz dorywka, więc wątpie, że będą Cię wyjątkowa traktować powiedzą co masz robić np. zamieć tu i tu/zbierz te śmieci i lecisz z tematem.

Opublikowano

­Miałeś cały dzień, żeby przedzwonić i dopytać, a Ty postanowiłeś zapytać na forum związanym z grami komputerowymi, z nadzieją, że ktoś tutaj jest jasnowidzem?

c:

Opublikowano

­Miałeś cały dzień, żeby przedzwonić i dopytać, a Ty postanowiłeś zapytać na forum związanym z grami komputerowymi, z nadzieją, że ktoś tutaj jest jasnowidzem?

Po co pytasz jak widzisz, że tak jest?

lol 

Opublikowano

Po co pytasz jak widzisz, że tak jest?

lol 

Żeby Ci uświadomić, w jak beznadziejnej sytuacji jesteś.  :s

Załóż ciuchy, których Ci nie będzie szkoda. Bo nawet jeżeli ktoś Ci tutaj napisze, że dostaniesz ubranie robocze, to żadnej gwarancji Ci to nie da. Chyba zdajesz sobie z tego sprawę.

­

c:

Opublikowano

Może dać rzeczy na zmianę a może nie, tego nie wiadomo, dobrym pomysłem byłoby pójście w nieeleganckich ubraniach, które jakoś wyglądają i nie jest Ci ich szkoda. Myślę, że jak jest to prywatna firma od robienia mebli to będzie to składanie/przenoszenie mebli ...

albo sprzątanie ...

albo porządkowanie narzędzi  B)

Opublikowano

Ja bym zalozyl na 1 dzien , plate seta , bohy , ewentualnie do tego jeszcze platinum amulet, hat of the mad i dwarven shielda. Wystarczy takie eq na 1 dzien w robolandi.

Świdwin stacja kolejowa

KOSOVO NIE JEST SERBSKIE.

Opublikowano

To teraz robisz u Dozorcy?

Słyszałem, że niewypłacalny.

@topic

A jeżeli chodzi tak na poważnie...

Ubierz się jak na co dzień i po prostu weź ze sobą małą torbę z jakimiś szmatami na zmianę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...