Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Client pod scr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej od razu mówię nie chcę żadnych clientów od lajka ani exaliona 

Użyłem clienta od terenzo skompilowalem binke nowy python granny i edytowane root pod src /serverinfo.py gdy odpalam clienta wszystko hula na VPS-ie normalnie pokazuje NORM ale jak wpisuje prawidlowe dane lub flaszywe to mam blad podczas laczenia sie z serwerem wiecie moze czym to jest spowodowane ;]? 

Kolejne pytanie czy zamiast clienta terenzo moge uzyc clienta od MT2 PL z tego roku albo z 2008 tylko wgrac binke edytowac root-y i bedzie smigac?

Gość Lajk™
Opublikowano

Jak clienta dobrze skonfigurowałeś to może serwer? K***a.. tyle developerów na tym jebanym forum a nikt nie umie wpisać ps na konsoli żeby sprawdzić czy procesy uruchomiły się poprawnie i syserr / syslog sprawdzić ..

Nie będzie.

Opublikowano

Jak clienta dobrze skonfigurowałeś to może serwer? K***a.. tyle developerów na tym jebanym forum a nikt nie umie wpisać ps na konsoli żeby sprawdzić czy procesy uruchomiły się poprawnie i syserr / syslog sprawdzić ..

Nie będzie.

Polska ;d co zrobisz

A i tak polecam clienta lajka

Opublikowano

Nie będzie.

Polska ;d co zrobisz

A i tak polecam clienta lajka

ja wole klienta persergi ;c

5206314859733321403620.gif

Opublikowano

Nie będzie.

Będzie.

Prawda jest taka, że możesz sobie użyć nawet klienta z 2007 roku jako podstawki, albo i jeszcze wcześniejszego jak znajdziesz. Kwestia odpowiedniej konfiguracji głównych plików (Liby, binka, dllki, root/ui/locale) i wszystko będzie działać. Nie korzystaj z gotowych klientów bo więcej się przy tym nawkurwiasz, niż coś zdziałasz. 

hula na VPS-ie normalnie pokazuje NORM

Wpisz w konsoli "ps" i sprawdź, czy aby na pewno wszystko działa (czy kanały/db/auth jest odpalone). 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...