Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ciekawe gry na Polski youtube, które są na topie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uszanowanko, mam pytanko! ;)

Orientujecie się może, jakie gry teraz są na topie aby zdobyć widzów?

Mój kanał dopiero się zaczyna, aczkolwiek nagrywam dobrą jakością OBS oraz montuję, szumy itp, mikrofon blue yeti, sprzęt gotowy, tylko brakuje mi pomysłu na ciekawą grę.

Oczywiście najlepsza odpowiedź dostaje limit like  :yay: a tak przy okazji, mogą być wszystkie gry,

Znam się na montażu od 2lat, jednak te 2lata temu to ja nie miałem mutacji i byłem dzieckiem :makka:

Miłej nocy  xD 

Opublikowano

"Znam się na montażu od 2lat, jednak te 2lata temu to ja nie miałem mutacji i byłem dzieckiem :makka:"

Wątpię.

Trzeba mieć gadane tzn. gadać dobrze, na temat, filmiki dobrze zmontowane i można nagrywać tetrisa. Pełno dzieci nagrywa wiedzmaka/cs'a/fife sryfe dupe i inne nowe gry i jakoś sukcesów nie mają. Więc, gówno Ci da nagrywanie np. takiego nowego Uncharted'a 4 jak będziesz mówił "yyyy... no ide, zabvije go, o zabiłem go ide dalej" albo jak będziesz udawał mądrego mimo, że słoma z butów wystaje:)

Najlepiej nagrywać gry, w które potrafisz grać, wiesz o nich dużo.

Opublikowano

Na overwatcha mnie nie stać ;/ grałem jak były beta testy, a zanim kupię to zniknę w ciemnościach youtuba bo będzie zaraz gimper z overwatchem...

Opublikowano

Na youtube, jak masz pomysł na siebie i swój kanał to nie trudno będzie zdobyć sporą liczbę widzów. Musisz wybrać sobie jedną grę, bądź jeden temat, na którym będziesz się głównie skupiał będziesz tworzył poradniki, czy inne ciekawe rzeczy na w/w temat. Np. mógłbyś osiągnąć jakiś poziom w właśnie Overwatch, znaleźć w tej grze coś fajnego do przedstawiania na yt itd.

Innego wyjścia nie widzę 

graphic.png

Opublikowano

csgo surfing commentary clickbait video

najlepsze co mozna robic teraz

@1373230489-U611928.pngTroLLu serio myślisz, ze się wybije na cs:go którego jest tyle już ile minecrafta? mój film nawet się nie pojawi w wyszukiwarce...

@Edit aa, surfowanie i komentowanie, zwracam honor  :yay:

Opublikowano

@odswiezam - a na vlogach da się wybić? może na komentowaniu jak taki youtuber Agis który nagrywa surf z CS:GO i komentuje o różnych rzeczach jakie spotkał? ;)

Opublikowano

@odswiezam - a na vlogach da się wybić? może na komentowaniu jak taki youtuber Agis który nagrywa surf z CS:GO i komentuje o różnych rzeczach jakie spotkał? ;)

Wybij się na dramach.

Opublikowano

Na grach się w 4 lata nie wybijesz.

Trzeba mieć pomysł na kanał, bo jak ktoś ogląda gry to u yt'erów powszechnie znanych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...