Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy - przewijają mi się mapy do góry

nevil112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesć,
Jakieś 5min temu jak wgrywałem mapki bo pobierałem packi to ciągle mi się teraz przewijają WSZYSTKIE mapy do góry sam odłączyłem myszkę ,tablet i klawiaturę też nie.Reset też nie , z kopi [kiedyś zrobiłem w razie w] też nie działa więc wtf ? pomocy

daje maxxxxxx

Opublikowano

nadal nic dla osoby która pomoże MOŻE dostanie ak niebieski laminat 2-3euro na csgo

zrobie losowanie 1:3  jak wypadnie 1 lub 2 to znaczy ze dostanie ktos

Opublikowano

Usuń plik .cfg z nazwą twojego profilu z windowsa w folderze osu.

KFhgwlR.png

Ewentualnie użyj repair osu!

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Jeśli posiadasz windowsa 8/8.1 prawdopodobnie problemem jest beton zbrojony i proponuję aktualizację do windowsa 10 gdyż jest on jego pozbawiony
oA6fC.png

A tak serio, jak nic nie działa walnij formata, godzinka czy dwie i po kłopocie. Windows ma to do siebie że jest niedo***any i gdyby peppy wypuścił osu na linuksa nie zastanawiałbym się ani sekundy nad zmianą systemu ^^

Opublikowano

Ewentualnie zmień wersję osu na CuttingEdge, może coś pomoże

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...