Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CSGOCrash.com czyli najłatwieszy sposób na wymażone EQ.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hi dude, how you goin'. Soo today i'm gonna be show you najlepszy sposób na gambling.

Jak to ma działać? 

Może zacznijmy jak działa " CSGOcrash " - jest to system mnożnikowy, to czy strona na tym zarabia czy też nie... nie mnie to oceniać. Jednak! Znam bardzo fajny sposób i jeśli mamy +10E to możemy przy odrobinie szczęścia oczekiwać na szybką gotówkę napływającą na nasze konto. :)

Więc! Przejdźmy do ustawień i co to daje. 

5FlsT4y.jpg

Base Bet - Stawka.

Auto Cashout at - Automatyczne wypłacenie coinsów przy

Stop If bet is > 1000000 - Skończ jeśli do wypłacenia jest więcej niż [....] coinsów.

Ostatnie dwie zakładki nie interesują nas.

Jak ustawiamy? Jeśli masz skin za około 3 Euro to polecam dawać Base Set na 10 kredytów i Auto Cashout 1.1, wtedy z każdą pulą otrzymujemy 1 kredyt. Czyli 0,001. Przy zostawieniu na noc jest to dosyć opłacalne. W godzinę jest +/- 115 roli. Co daje nam 0.15 jeśli nie wypadnie 1.01 do 1.09 i 0. Przy zostawieniu na 24h mamy dwa euro. Po kilku dniach możemy robić metodę na $1 przy każdym rolu. (( Pamiętajmy że mieliśmy skina za dwa eurasy. ))

Metoda z $10.

Jeśli mamy około $30 - w tym przypadku dam za przykład AWP | Asiimov Field Tested, niech będzie ze kosztuje ona $37, wpłacamy ją i mamy 37,000. Co to znaczy? Że mamy na trzy przegrane.Ale jak to ustawiamy? Tak samo jak przy metodzie za 1 centa tylko że dajemy 10,000. Czyli;

Base Bet 10000

Auto cash out 1.1

Co to nam daje? Dostajemy za każdy roll około $1 Euro, dla osób które zaraz powiedzą że można stracić to już tłumacze.

Szansa na stracenie jest faktycznie, ale bardzo mała. Ja pograłem przez 20 minut na tej stronce i mogę wam wysłać Historię, obliczcie ile byście byli stratni jeśli wrzucalibyście po $10.

bccZ2AY.jpg

Na tym screenshocie jest 21 kolejek. Z czego jedna będzie dla nas przegrana bo jest 1.04, co daje nam $19 zysku. Po odjęciu 10 które straciliśmy w ostatniej rundzie wychodzi $9. 

Mnożnik 0x i -1.10 jest bardzo rzadki bo na trafienie go mamy jedyne 2%. 

Jaki jest tego morał? Jeśli masz około $40 to nie bój się tylko zarabiaj na wymarzone skiny.

Od razu mówię że jest to sposób na zostawienie, jeśli będziemy podchodzić do tego z rozumem to możemy wygrać i $100 na jednej kolejce. Ale załóżmy że chodzisz to szkoły i zostawiasz sobie na noc + czas kiedy jesteś w szkole/pracy stronkę. Dragon Lory, Crimson weby w kilka dni. :)

Teraz wystarczy kliknąć " START " i zacząć zarabiać. :)

55aR3G.png

Opublikowano

2%? Teraz popatrzyłem na historię, w 50 rundach 7 razy było poniżej 1.1. Kiedyś chciałem tam pograć, ale zobaczyłem też, że jakoś co 5-7 było poniżej 1.1, więc to nie ma sensu, jedynie jak lecisz 2x, 3x to można zarobić. A jak ktoś jest mega hardcorem to w historii widzę właśnie, że było prawie razy 3,500 :v

Strona na pewno zarabia, wystarczy, że będzie 0.0x i mają z 300/400€, choć pewnie i więcej.

tenor.gif

Opublikowano

Najlepiej jest tam betować 1.10 od razu po spadku 0.00... i to jest najlepszy sposób jaki był na razie jak dla mnie.

Napisałem skrypt i betuje mi zawsze 10k na 1.10 tylko raz po spadku 0.00

Jak na razie jestem 50k +

Napisane z mojego iPhona

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...