Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gta V - gra w oknie na cały ekran

Micek16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, ostatnio sobie grałem w gta v i przypadkowo kliknałem jakieś klawisze i gra zrobiła mi się w okienku rozciągnięta na cały ekran. Nie umiem tego powtórzyć, a google nie pomaga ;/ Wie ktoś jak to zrobić? (to nie chodzi o alt + enter)

Opublikowano

Lewy alt + enter.

­

(to nie chodzi o alt + enter)

....

W opcjach jest możliwość ustawienia gry w oknie, pełnego "okna" - bez ramek i pełnego ekranu. Ustaw tam tak jak powinno być, zresetuj grę

Opublikowano

@up Tylko chodzi o to że musi być w gra w oknie, bo mam lepsza grafikę, a jak mam tryb pełnoekranowy to wszystko sie psuje.. A jeżeli mam w oknie to jest to małe okienko i nic prawie nie widać.

Opublikowano

@up Tylko chodzi o to że musi być w gra w oknie, bo mam lepsza grafikę, a jak mam tryb pełnoekranowy to wszystko sie psuje.. A jeżeli mam w oknie to jest to małe okienko i nic prawie nie widać.

To chcesz mieć w tym oknie czy nie? Bo już się pogubiłem w twoich wypowiedziach :P

Na początku miałeś grę w oknie NA CAŁYM EKRANIE czy tylko w jakiejś części? 

Opublikowano

Nie mogę więcej, moja karta graficzna ledwo co dyszy, nawet nie mam 1 gb ... tam chyba 896mb

Ale i tak, wtedy jak mi się to ustawiło(bo z 2 razy mi się kiedyś udało) to coś kliknąłem, tylko nie wiem co.. i jak.

Opublikowano

Nie mogę więcej, moja karta graficzna ledwo co dyszy, nawet nie mam 1 gb ... tam chyba 896mb

512 MB jak już. Skoro jest tak jak mówisz to raczej nie pograsz sobie "w większym oknie" w GTA 5. Skoro po zwiększeniu twoja karta graficzna nie wyrabia to musisz wybrać - albo granie w okienku / albo granie na pełnym ekranie z lagami / albo kupno lepszej grafy.

Opublikowano

W ustawieniach powinieneś móc znaleźć zmianę rozdzielczości ­ - a co za tym idzie rozmiaru okna. 

Jeśli nie, to możesz zobaczyć ten filmik, koleś pokazuje jak zwiększyć okno gry za pomocą jakiegoś programu - nie używałem

­

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Ale mówię wam, że ostatnio sobie grałem, kliknąłem coś na klawiaturze(jakąś kombinację) i okienko się powiększyło.. Miałem tak 2 razy. 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ctrl+alt+enter+del (gdzie enter+del - pomniejsza/powiększa ekran) - jakoś mi się to buguje i działa.

Do zamknięcia ;) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...