Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiedźmin 3 - jak zdobyć osiągnięcie "Geralt Zawodowiec"?

Sar0k@z

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo

Wykonałem wszystkie zlecenia wiedźmińskie, zabiłem archegryfa na skellige i podobno gdzieś na wschód od Oxenfurtu jest jakiś wilkołak którego też trzeba zabić aby zaliczyło to osiągnięcie. Mógłby ktoś zaznaczyć na mapie gdzie on jest?

Opublikowano

Proszę bardzo:

http://images.eurogamer.net/2013/articles//a/1/7/5/6/6/4/8/mz011.jpg.jpg/EG11/resize/600x-1/quality/80/format/jpg

Legenda:

#1: tablica ogłoszeń z której możesz zabrać questa

#2: wioska w której będziesz musiał pogadać z zleceniodawcą

Resztą się nie przejmuj, bo gra w sumie od 1 punktu Cię poprowadzi.

Opis jak przebiega quest znajdziesz tutaj:

http://www.eurogamer.pl/articles/2015-05-23-wiedzmin-3-velen-zadania-poboczne-cz-2

652461476122967357515.jpeg

Opublikowano

"NA WSCHÓD OD OXENFURTU"

Nie chodzi mi o to zadanie bo już je dawno zrobiłem, tylko o potwora którego trzeba zabić aby zaliczyło osiągnięcie, ale nie ma go na tablicy ogłoszeń (np. archegryf na skellige na 40 ktoryms poziomie). Na jakiejś stronie czytałem że taki wilkołak na drogach niedaleko Oxenfurtu jest, ale nie mogę go znaleźć, może że w patchu 1.12 trzeba zabić innego potwora.

Opublikowano

Przepraszam Cię kolego, ale za dużo informacji nie podałeś.

podobno gdzieś na wschód od Oxenfurtu jest jakiś wilkołak 

Do wykonania tego osiągnięcia trzeba wykonać wszystkie zlecenia wiedźmińskie, a nie jakieś questy poboczne. Sprawdź tutaj wszystkie zlecenia - może coś pominąłeś:

http://www.ps3trophyclub.pl/showthread.php?8327-Wied%BCmin-3-Dziki-Gon-Poradnik

Zalecam na tej stronce wcisnąć ctrl+f i wpisać "Geralt Zawodowiec".

Opublikowano

Zlecenia wykonałem wszystkie. Z tego co przeczytałem to aby zaliczyło to osiągnięcie trzeba zabić archegryfa ze skellige i jakiegoś wilkołaka na wschód od Oxenfurtu. Wszystko zrobiłem, ale nie mogę znaleźć tylko tego wilkołaka.

Opublikowano

Nie znam żadnego takiego wilkołaka. Stawiałbym może na śpiącego wampira, ale to w innym miejscu. W poradniku również nie ma niczego o zabiciu jakiegoś dodatkowego potwora - po prostu zlecenia, które masz wymienione. Ja Ci nie pomogę w takim razie.

Opublikowano

Czy te zlecenia muszą być w całości wykonane poprawnie? W jednym mam linijkę na czerwono, być może to przez to nie chce mi zaliczyć

Opublikowano

Jeśli zaliczony jest z "powodzeniem" no to nie powinno być problemu, choć to zawsze jakieś wytłumaczenie jest.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...