Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki telefon wybrać z Orange?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Budżet na zakup: 2000zł +/- 

Kiedy zamierzasz kupić telefon?: 1-2 miesiące

Do czego ma służyć telefon? (internet, gry, zdjęcia, etc.): gry,internet,zdjęcia

Masz jakieś dodatkowe wymagania dotyczące telefonu? (marka, slot na kartę SD, dual sim, wysoka rozdzielczość ekranu, etc.): slot na kartę sd,wysoka rodzielczość

Masz w planach wgrywanie wszelakich ROMów?: nie

DODATKOWE INFO: Musi być ze strony orange
Opublikowano

Rozumiem że bierzesz na abonament?

//

66b4895929d644da85699ea81510b96b.png//Razeer123

Opublikowano

SGS7 powinien cię zadowolić.

Plusy:

Wykonanie

Wydajność

Aparat

Płynność

Ekran

Czytnik linii papilarnych

Minusy:

Krótkie wsparcie

TouchWiz (dla jednych zaleta dla drugich wada)

Jest jeszcze G5:

Plusy:

Moduły (troszeczkę drogie)

Procesor (chociaż w praktyce G5 chodzi gorzej od S7)

2 aparaty

Metalowa obudowa (chociaż słyszałem że to po prostu gruba warstwa farby, ale sam nie wiem :P)

Wymienna bateria

Minusy:

Bateria

Więcej grzechów nie pamiętam

Opublikowano

ja bym bral z podanych lg v10. pancernie wykonany telefon z dobrym aparatem jak i dwoma ekranami, ktory jeden moze byc ciagle wlaczony i pokazywac powiadomienia. wydajnosc gorsza od tegorocznych flagowcow (snap 810 vs 820), ale badzmy szczerzy, w normalnym uzytkowaniu tego nie uswiadczysz. jak nie patrzysz na wyniki w antutu to ten telefon jest w zasadzie idealny, no procz moze rozmiaru

s7 tez spoko, to po prostu dobry smartfon pod kazdym wzgledem. ekran, bateria, wykonanie, aparat (choc gorszy niz w s6), to wszystko jest na najwyzszym poziomie. gorzej z nakladka i mozliwoscia kolejnych updejtow

­

Opublikowano

ja bym bral z podanych lg v10. pancernie wykonany telefon z dobrym aparatem jak i dwoma ekranami, ktory jeden moze byc ciagle wlaczony i pokazywac powiadomienia. wydajnosc gorsza od tegorocznych flagowcow (snap 810 vs 820), ale badzmy szczerzy, w normalnym uzytkowaniu tego nie uswiadczysz. jak nie patrzysz na wyniki w antutu to ten telefon jest w zasadzie idealny, no procz moze rozmiaru

s7 tez spoko, to po prostu dobry smartfon pod kazdym wzgledem. ekran, bateria, wykonanie, aparat (choc gorszy niz w s6), to wszystko jest na najwyzszym poziomie. gorzej z nakladka i mozliwoscia kolejnych updejtow

W sumie antutu jak i inne benczmarki to zakłamane wyniki na korzyść firm które je opłacają.

Opublikowano

Raczej nie.

Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Póki co nic lepszego niż S7 z andkiem nie kupisz. Możesz też czekać na HTC 10 kiedy będzie w Polsce, ale to pewnie musiałbyś więcej dołożyć i czy by się opłacało? Wątpię. 

­

Opublikowano

Póki co nic lepszego niż S7 z andkiem nie kupisz. Możesz też czekać na HTC 10 kiedy będzie w Polsce, ale to pewnie musiałbyś więcej dołożyć i czy by się opłacało? Wątpię.

Jeżeli ma do wyboru S7 to HTC jest krokiem w tył... zupełnie odstaje od samsunga

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

#teams4bal

Opublikowano

Jeżeli ma do wyboru S7 to HTC jest krokiem w tył... zupełnie odstaje od samsunga

Przecież HTC 10 to chyba najbardziej udany flagowiec tego roku, to że poprzedniki nie były udanie to nie znaczy że htc 10 jest też słaby. Sam bym polecił HTC 10 gdyby go miał do wyboru

Opublikowano

Mógłbyś poczekać do września na premierę nowych iphone.

Opublikowano

Mógłbyś poczekać do września na premierę nowych iphone.

A bez czekania coś za 3000zł? Albo żebym poczekał ,ale coś z androidem?

Opublikowano

Dopiero co były premiery, więc w najbliższym czasie nic nie wyjdzie (oprócz Xperii ;p)

Opublikowano

HTC 10 pewnie w polszy będzie kosztował z 3.5k, a w zasadzie niczym się nie wyróżnia. Telefon fajny, ale cena przesadzona.

S7 to high end, nie wiem do czego ty chcesz dokładać. 

­

Opublikowano

HTC 10 pewnie w polszy będzie kosztował z 3.5k, a w zasadzie niczym się nie wyróżnia. Telefon fajny, ale cena przesadzona.

S7 to high end, nie wiem do czego ty chcesz dokładać.

Cena jest bardzo przesadzona. Za ten aparat, który nie robi nawet dobrych zdjęć... porażka.

S7, czy G5 już robią lepsze wrażenie.

#teams4bal

Opublikowano

Cena może owszem jest przesadzona, ale myślę że za jakiś czas spadnie z powodów naturalnych.

Opublikowano

Jest wiekszy i ma pojemniejsza baterie i zakrzywione boki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...