Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prezentacja] Shaiya Old

xamfu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam na niedawno otwarty server

Kilka zdan na temat servera:

Jezyk obowiazujacy na trade angielski

-server zostal otwarty 1 miesiac temu

Ep 4.5 jak za starych dobych czasow gdzie nie liczyła sie zawartosc portfela,nie mozna kupic rzeczy za ``ap``(znaczy mowiac doslowniej mozna kupywac rzeczy za ap ale to jakies drobiazgi nie eq,a punkty dostajesz za glosowanie na server lub o ile nie wycofali jeszcze to mozna wydropic)

-exp x30 co mojim zdaniem jest fajne nie masz odrazu max levela i ludzie robia party zeby dobic 60 lv bo samemu jest to raczej trudne do wykonania

-jak na starej dobrej shaiyi nie masz nic na poczatku zadnego startowego eq czy lapisow,wszysto musisz sam zdobyc

-na lightach jest juz polska gildia liczaca 2 czlonkow xD,ale mysle ze ludzie majacy sentyment do shaiyi ktora byla kiedys a ta co teraz sie z nia stalo beda zpewnoscia bardzo chetnie dolaczac na server

-nie wiem co moge jeszcze dodac poprostu zapraszam do grania na serverze,jest juz naprawde sporo ludzi,wiekszosc ciagle wbija max lv zapraszam

http://shaiyaold.com/en/

• 4 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

*Witam Serdecznie mam pytanie w sprawie serwera. Czy aktualnie serwer jest [Online] 

Szukam kogoś kto tworzy serwer a ja go w tym wspomogę. . .  

*[Proszę o odp.]  Z Góry dziękuje.  AtoM

*[Poproszę o twój (Skype) Lub o Facebook'a  

* Mój Skype Sir_AtoM

[AtoM] <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...