Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam pluginu dodającego bossy na wersję 1.9

masterolos09

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam pluginu na bossy na wersję 1.9.4, nie podawajcie epicboss bo nie dziala na 1.9.4 i mythicmobs, chociaż działa ale na java 8, a ja mam 7 na serwerze
Chodzi mi o taki plugin, żeby ustawić w jakim miejscu ma sie spawnować, o jakiej godzinie/lub co ile i żeby można było ustawić z niego drop

Opublikowano

@masterolos09

Jaki ma być ten boss? Uzbrojenie, efekty, etc.

Spróbuję napisać taki plugin.

O efekcie zostaniesz poinformowany na PW.

@SzybkaStrefa

Ooo, chciałem różne bossy, m.in żeby to był podobny plugin do EpicBoss'a, to znaczy ze wpisuje np. "boss spawn zombieking", daje mu ilość HP i uzbrojenie diamentowe, np. ulepszony diamentowy miecz i drop z niego. Uzbrojenie itd mogę dodawać w configu, a potem wpisać "boss spawn zombieking" czy inną komendę żeby zespawnował się boss stworzony w configu i żeby można było robić różne bossy i dawać im nazwę, żeby też można było ustawiać miejsce spawnu danego bossa i godzinę/lub po jakim czasie od zabicia ma się zrespić w danym miejscu ustawionym przeze mnie.

Byłbym bardzo wdzięczny, nawet może to być skrypt, nawet jestem w stanie zapłacić :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...