Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Scam

Faclo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam pytani chcę iść na policje, ponieważ zostałem okradziony z 300 euro

Koleś wysłał mi fakturę że niby zapłacono na paypal a ja mu dałem kose wartą 300euro ponad i powiedział że pieniądze dojdą na następny dzień potem przestał odpisywać i mnie zablokował mam screeny jak rozmawiał z moim kolegą i tam powiedział że mnie oszukał

potem napisał do mnie jeszcze jakiś koleś i okazało się że jego też oszukał na ponad 300euro a potem mówił mu że go też oszukał

Czy na policij to coś da gdy to zgłoszę??

Proszę o odpowiedź bo nie jestem obaczajony w prawie

Opublikowano

Jaki ty jesteś głupi

PRZECIEŻ TO FAKTURA...

Miliony ludzi jest tak samo okradanych jak ty

ale karma wraca ;')

Opublikowano

Zgłaszaj zgłaszaj. Widziałem na własne oczy akcje jak przy handlu butami za kilkaset złoty/powyżej kafla były zgłaszane (ktoś oszukał, czy wysłał podjeby) i policja dawała radę typa znaleźć bez problemu i wszystko było cacy.

Znajdą typa i będzie miał przepierdolone : ).

Opublikowano

Małe prawdopodobieństwo że policja coś zrobi. To jest wirtualna waluta . Teoretycznie nie da się wypłacić ze steam . Ale trzeba być mądrym żeby wysyłać jak jeszcze kasy sie nie ma .

Opublikowano

Tak trudno iść na komisariat i pogadać z osobami które sie tym zajmuja? A nie pytać sie randomów z internetu?

Opublikowano

Tak trudno iść na komisariat i pogadać z osobami które sie tym zajmuja? A nie pytać sie randomów z internetu?

Racja, ale napisał ci że nie zna się na tym. Może boi się tego że pójdzie i po prostu go wyśmieją?

759081466790725720585.png

Opublikowano

Zgłaszaj zgłaszaj. Widziałem na własne oczy akcje jak przy handlu butami za kilkaset złoty/powyżej kafla były zgłaszane (ktoś oszukał, czy wysłał podjeby) i policja dawała radę typa znaleźć bez problemu i wszystko było cacy.

Znajdą typa i będzie miał przepierdolone : ).

No nie wierzę hahahaha ten nadal z tymi butami, zrozum że paypal wycofał się z pomocy przy takich sprawach, a buty i skiny to całkiem co innego. Masz jego dane zgłaszaj nie masz też zgłoś może im się uda dogadać z paypalem, i odzyskasz kase/skiny. w innym wypadku szczerze wątpie.

Opublikowano

Działałeś na własną rękę, więc mała szansa, że odzyskasz te rzeczy. Niby coś tam policja robi z takimi rzeczami, lecz małe są %. 

Legenda
Opublikowano

Nie masz żadnej szansy na odzyskanie skradzionego przedmiotu jeżeli "umowa" była pisana na steamie.

PS

Dzięki za kose.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Umowa na steam ? :D

Przy wymianie ,gdy Ty tracisz item a on nie daje Ci nic w zamian sam potwierdzasz ,iż jest to prezent. A po drugie dla takich raków jak Ty wymyślono potwierdzenie na Steam Mobile. Jeśli nadal dałeś się oj*bać to brawo :)

Policja nic nie wskóra nie masz dowodów na to ,że mu sprzedałeś to za pieniądze jeżeli pisaliście to na Steam. 

Opublikowano

handel skinami jest tylko na rynku steam,a że ktoś chce sprzedać skina poza gra robi to na własną odpowiedzialność,w każdej grze tak jest

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...