Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie moge wbic na serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Mam problem z serwerem

Nie moge wbic na moj serwer tak samo moi koledzy

Jest to serwer no-hamachi

PORTY SĄ OTWARTE 

NA HAMACHI NIE ZROBIE BO NIE WYPALI

GDY USTAWIE SERVER-IP W SERVER.PROPORTIES NA PUSTO TO W KONSOLCE PISZE FAILED BIND TO PORT!

TYLKO JA MOGE WBIC ALE IP WEWNETRZYM CZYLI 192.168.X.X

JA NIE MOGE WBIC IP ZEWNETRZNYM ANI MOI KOLEDZY

W PFPORTCHECKER NIE MOGE NIC SPRAWDZIC BO PISZE SA OTWARTE APLIKACJE UNIEMOZLIWIAJACE SPRAWDZENIE PORTU

NIE MAM ZAMIARU STAWIAC NA HOSTINGU ANI NA VPS LUB DEDYKU

SERWER JEST STAWIANY NA LOKALU

ZA POMOC DAJE 10 LIKE

Opublikowano

Nie napisałeś nic o firewallu, wyłączony?

Hejaa! Strasznie brakowało mi w Polsce takiego serwera jak Mineplex, Hypixel.

Banalnego a zarówno dopracowanego i dopieszczonego. Tak właśnie powstał mój serwer mini games!

Speed Builders, Build Battle, Block Party, Turf Wars, The Walls, Sky Wars, Survival Games & Hypixelowe wyspy

IP: Feerko.PL    /     Wersja 1.9.0 - 1.9.4    /     Premium (alternatywa AutoIn) + non-premium

banner.png

Opublikowano

1. CapsLock off jak coś piszesz

2. Musisz mieć wyłączoną zaporę, a także czasami firewall-a.

Wysłane z mojego myPhone Q-Smart Slim przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Zapora blokuje większość rzeczy w tym i połączenie z tobą - w celu ochrony Twojego komputera.

Ogólnie to beznadziejny pomysł stawiać serwer na swoim komputerze. Wyłącz zaporę na chwilę i sprawdź czy koledzy mogą się połączyć. Nic się nie stanie, jeśli ją wyłączysz na jakiś czas.

Banalnego a zarówno dopracowanego i dopieszczonego. Tak właśnie powstał mój serwer mini games!

Speed Builders, Build Battle, Block Party, Turf Wars, The Walls, Sky Wars, Survival Games & Hypixelowe wyspy

IP: Feerko.PL    /     Wersja 1.9.0 - 1.9.4    /     Premium (alternatywa AutoIn) + non-premium

banner.png

Opublikowano

Mieszkam w akademiku a na weekendy wracam do rodziców. W domu mamy internet od jednego dostawcy i ja mam drugi swój - mobilny od playa.

Na domowym necie mogę postawić i udostępnić serwer, każdy może się podłączyć. Play blokuje połączenia i nie idzie za nic zrobić takiego serwera.

Może po prostu Twój dostawca blokuje? 

banner.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...