Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.7][Survival] DCraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ref

Zapisy na betatesty już są. Wystarczy, że napiszesz swój nick w komentarzu, a jutro o godzinie 15:00 zostaniesz dodany do białej listy. Na testach będziemy sprawdzać, czy wszystkie komendy działają prawidłowo, czy da się założyć gildię na spawnie i w jego okolicach i tego typu rzeczy. :) 

Aktualizacja: 26-27.05.2016:
Dodano więcej informacji o serwerze (przywrócenie Lucky Blocków) oraz filmik.

bannergif.gif

Opublikowano

Przypominam, że dzisiaj o 15:00 są betatesty. Aby do nich dołączyć, należy napisać swój nick na FB lub tutaj w komentarzu.
Postanowiłem przywrócić Lucky Blocki z wcześniejszych edycji serwera - zdobyć je można przy kopaniu kamienia.

bannergif.gif

Opublikowano

Serwer tak jak był zjebany, tak nadal jest zostałem zbanowany za "Fly" (http://scr.hu/9vyj/17um7), mimo iż wcześniej dostałem od administratora uprawnienia do latania zamian za nagranie reklamy. Główny administrator nie ogarnia nic, wyrzuca członków administracji nie zabierając im nawet uprawnień. Gracze mają uprawnienia do GM potem teleportują innych graczy i ich zabijają. Ten serwer to po prosu kolejne gówno, na które nawet nie opłaca się wchodzić, no ale czego można się spodziewać po serwerze, który stworzyła osoba mająca 12 lat.

Opublikowano

@up Zacznijmy od tego że nie wiesz do końca do czego doszło. Uprawnienia zostały zabrane niestety doszło do pewnego błędu, który został już naprawiony. Twoje zachowanie jest żałosne, zamiast wyjaśnić sprawę na GG lub na forum postanowiłeś płakać że tak powiem. Otrzymałeś UnBana. 

@MKMethosPL beta-testy już były, co nie zmienia faktu że błędy były, są i niestety będą. 

bannergif.gif

Opublikowano

to że @DoriiSuperPies ma 12 lat nie oznacza że nie potrafi prowadzić serwera.

ogarnął się i to widać. a po za tym napisał że serwer ma Beta Testy więc czego się spodziewałeś ? znalazłeś błąd ? i został naprawiony na tym polegają Beta Testy.

Pozdrawiam.

a co do serwera jest git. nawet ładny spawn ale nie w moim guście moim zdaniem za mały. ale na ok. 30 graczy w sam raz.

@Edit:

@DoriiSuperPies  mogę pomóc z błędami.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...