Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Postać do szybkiej wygranej

KuXeT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam krotkie pytanie.. Wiem ze byl juz temat o najlepszych postaciach na bola ale ja bym chcial postac ktora szybko i latwo bede wygrywal mecze byleby wbic 30lvl..

Opublikowano

kalista vayne draven.Gram tylko dravenem free elo polecam expilem sobie stare konto z 24 lvla do 30 w ~4 dni wszystkie gry po 20min niektóre krótsze. 

Opublikowano

A co myślicie o jakimś midlane?? Cassio? powiem szczerze ze narazie próbowalem brand i ryze no i wydaje mi sie ze ten ryze jest w miare ok ale chciałbym coś do dosłownie carrowania całej gry (Oczywiście chodzi mi cały czas o grze na BoL'u)

Opublikowano

No ale jesli dostane bana to tylko na to konto np smurfa jakiegoś tak? w sensie mojemu mainowi raczej nic nie grozi?

Opublikowano

No ale jesli dostane bana to tylko na to konto np smurfa jakiegoś tak? w sensie mojemu mainowi raczej nic nie grozi?

jak masz na tym samym emailu to na oba mozesz dostac.

Opublikowano

jak masz na tym samym emailu to na oba mozesz dostac.

Nie mam, ale chyba nawet nie da się mieć 2 kont na tym samym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...