Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

...

KapturART

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A to cos sie nie wywalilo na starcie?­

Bez Orginalnej strony nie mamy co ruszac

2 kradzieże bazy danych. I jeszcze raz chcecie ruszyć ?

Bez Orginalnej strony nie mamy co ruszac

to po co wgl ruszać ? zamiast przesunąć start oddaliście loginy/hasła/emaile graczy I to 2 razy . Naprawdę jestem w szoku że jeszcze się ogłaszacie na mpc :) 

P.S z tego co wiem yt którzy robili prezki odpłatnie (+1k) nie otrzymali zapłat ;] czyli ładnie lecicie :) is się nie zgadza ;] ?

Opublikowano

­Kochana administracjo.. Szanujmy się na tyle, żeby czegoś takiego nie pozwalać prezentować na tym forum..

Przecież ten serwer już przed startem można za martwy uznać.

@Skąd truta?

Opublikowano

To gówno powinno mieć zakaz wstępu, administracja mpc powinna sprawdzać poziom zabezpieczeń serwera przed jego uruchomieniem, w końcu warto zadbać o użytkownika.

Win Szuje wu JaramTO

Opublikowano

No nie pierdolcie ze po tym co odpierdolili, dajecie im jeszcze jedną szanse. Kaptur pokazuje non stop brak kompetencji. Wywalcie to gówno zanim się rozmnoży. 

Opublikowano

Jebłem jak przeczytałem "Monastyr24.pl Rework" hahaha po tym co odjebaliście wątpie by ktokolwiek u Was zagrał :D

Nie polecam serwer pewnie z powodu braku HAJSÓWWWW , szkoda...

Opublikowano

"na serwerze są tylko 2 dungeony " 3 zdania później; "skrzyni nie możemy zdobyć z wieży demonów, komnaty smoka oraz PIEKIELNYCH KATAKUMB" xD

tak jak już pisałem w poprzedniej prezentacji, serwer nie ma prawa bytu, bo po prostu się już ośmieszyliście.

VsxuB58.png

Opublikowano

Mieliście startować w zeszły piątek, ale niestety jesteście takimi kretynami, że wcześniej nie potrafiliście kupić domeny, następnie wystartowaliście w sobotę, serwer stał kilka godzin i po kilku godzinach od startu zdecydowaliście się na rework w niedziele, w niedziele startowaliście 2 razy z czego za pierwszym razem zapomnieliście wczytać questów i nikt nie dostawał eq startowego oraz questów, serwer w takim stanie stał ok. 2h, za drugim razem serwer stał +/- 1h i w ostateczności zamknęliście serwer i zdecydowaliście o kolejnym reworku. Ten serwer chyba nie powinien być promowany na mpc forum, ponieważ to trochę ośmiesza polską scenę metinową.

@Istny Diabel @Kubek122 @Noresta @esej @Algade

//Edit

Zapomniałem wspomnieć o tym, że 2 razy był wyciek bazy danych z tego serwera.

AnnwID.gif

Opublikowano

Przecież to jest taki gotowiec, że ma nawet SS'y z wiki metina xD

O tych bazach nie słyszałem, ale i tak ten syf jest do wywalenia.

Czemu administracja MPC jeszcze nic z tym nie zrobiła, bezpieczeństwo użytkowników forum zostało 2 razy zagrożone.

tenor.gif

Opublikowano

Prosiłem o przybliżoną datę startu - dalej brak.

Aktywność autora tematu jest w dalszym ciągu.

Serwer zaliczył dość poważne faile, gdzie wyciekły bazy danych.

Administracja przyznała się do tego iż "Bez Orginalnej strony nie mamy co ruszac" <- startować na pobieranych stronach z neta to niezbyt dobry pomysł.

Działacie na szkodę graczy, gdzie wyciekająca baza to zagrożenie dla ich innych kont.

Zamykam i kosz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...