Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zestaw pytań nowego gracza.

NyanBoy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli są już gdzieś odpowiedzi na te pytania, to przepraszam za robienie spamu. Osobiście od 3 dni nie mogę znaleźć pomocy.

*Gram zbrojnym strażnikiem, 64 lv. z rzadkim eq (epicki mam jedynie miecz) item level wynosi około 1150 pk.*

-Jak mogę zdobyć lepszy ekwipunek (epicki)? Dowiedziałem się, że powinienem iść do epickich podziemi, lecz nie wiem jaki, gdzie, i nie wiem czy one w ogóle jeszcze istnieją.

-Jak zdobyć większą sumę AD? Aktualnie jestem przy 30k co z początku uważałem za całkiem dużo. Potem zobaczyłem na aukcje i zrozumiałem, że za taką kwotę nie kupię nawet jednej części epickiego eq.

-O co chodzi z ulepszaniem przedmiotów? Jeśli cała historia kończy się na dodawaniu uroków to wszystko wiem.

-I ostatnie pytanie. Jakie powinienem mieć "bony" (KP, moc, ozdrowienie...) czy jakkolwiek się to nazywa, dla mojej klasy.

Z góry dzięki za wszelką pomoc.

Opublikowano

1. Lepszy ekwipunek możesz kupić w enklawie za pieczęcie protektora które zdobywasz na dungeonach epickich. Żeby się tam dostać musisz mieć poziom 70(jeśli chodzi o epickie dunegony) i pod przyciskiem K masz kolejkę tam po prawej stronie wybierasz sobie jaki chcesz dungeon.

2. Większą sumę AD? hmm według mnie jest wiele dróg do tego. Po pierwsze dungeony. Idziesz dropią Ci itemy -> Z nich odzyskujesz nieoszlifowane diamenty i szlifujesz codziennie 36k max. To jest ta najłatwiejsza droga wydaje mi się. Możesz także po wbiciu 70 poziomu iść na dungeony epickie z których mogą wylecieć bardzo wartościowe przedmioty. Albo jest jeszcze gateway lecz jest to wyjście dla bardziej doświadczonych graczy którzy mają paru dobrych towarzyszy.

3. Ulepszanie przedmiotów to jest artefaktów czyli chodzi o artefakty (które ulepszasz urokami albo specjalnymi kamieniami) i artefaktycznych broni,naszyjników, i pasów(ulepszasz specjalnymi kamieniami lub ekwipunkiem) Artefakty podzielone są na poziomy to jest pospolity(zielony)->Rzadki(niebieski)->Epicki(fioletowy)->Legendarny(pomarańczowy). W przypadku artefaktów jest też Mityczny(Jasno niebieski). Obowiązuje tylko w artefaktach nie w artefaktycznym ekwipunku. Na każdy poziom będziesz potrzebował innych itemów. Są one pokazane w oknie ulepszania.

4. Dla GF(Zbrojny strażnik) wydaje mi się że będzie Ci potrzebna przedewszystkim obrona bo jest to tank, ale także ozdrowienie i trochę mocy. Zalezy czy chcesz tankować czy buffować. 

Mam nadzieję że pomogłem trochę tego dużo no ale miłego czytania :D

Opublikowano

1. Lepszy ekwipunek możesz kupić w enklawie za pieczęcie protektora które zdobywasz na dungeonach epickich. Żeby się tam dostać musisz mieć poziom 70(jeśli chodzi o epickie dunegony) i pod przyciskiem K masz kolejkę tam po prawej stronie wybierasz sobie jaki chcesz dungeon.

2. Większą sumę AD? hmm według mnie jest wiele dróg do tego. Po pierwsze dungeony. Idziesz dropią Ci itemy -> Z nich odzyskujesz nieoszlifowane diamenty i szlifujesz codziennie 36k max. To jest ta najłatwiejsza droga wydaje mi się. Możesz także po wbiciu 70 poziomu iść na dungeony epickie z których mogą wylecieć bardzo wartościowe przedmioty. Albo jest jeszcze gateway lecz jest to wyjście dla bardziej doświadczonych graczy którzy mają paru dobrych towarzyszy.

3. Ulepszanie przedmiotów to jest artefaktów czyli chodzi o artefakty (które ulepszasz urokami albo specjalnymi kamieniami) i artefaktycznych broni,naszyjników, i pasów(ulepszasz specjalnymi kamieniami lub ekwipunkiem) Artefakty podzielone są na poziomy to jest pospolity(zielony)->Rzadki(niebieski)->Epicki(fioletowy)->Legendarny(pomarańczowy). W przypadku artefaktów jest też Mityczny(Jasno niebieski). Obowiązuje tylko w artefaktach nie w artefaktycznym ekwipunku. Na każdy poziom będziesz potrzebował innych itemów. Są one pokazane w oknie ulepszania.

4. Dla GF(Zbrojny strażnik) wydaje mi się że będzie Ci potrzebna przedewszystkim obrona bo jest to tank, ale także ozdrowienie i trochę mocy. Zalezy czy chcesz tankować czy buffować. 

Mam nadzieję że pomogłem trochę tego dużo no ale miłego czytania :D

Wielkie dzięki, właśnie tego potrzebowałem. Nie zostaje mi już nic oprócz dania ci plusa i wbijania 70 lv ^^.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...