Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam dobrego VPSa pod serwer agar.io

KlockiBlock

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam dobrego hostingu na ktorym kupie dobrego VPSa pod serwer agar.io takiego, na ktorym by nie bylo lagow na trybach typu crazy i zeby dalo sie duzo serwerow postawic i trybow.Musi byc platnosc paysafecard i sms te 2 muszą byc i jeszcze dobrze by bylo jak by byla platnosc paypalem.

comment_mPc9p43AkGXWUGPS30kcoiykPEJORNIE.jpg

Opublikowano

ovh.pl

A jaką oferte najlepiej wybrac  pod serwer agar.io, na ktorym będzie grać ok. 200-600 osób  ?

Agario ma bardzo niskie wymagania,  najtańszy VPS na ovh z pewnością wystarczy

baner.png

Opublikowano

Jeśli by cię to zainteresowało mam możliwość udostępnienia VPS z możliwością regulacji parametrów na OVH. VPS stoi na serwerze MC-32 z oferty OVH Game - bardzo dobre zabezpieczenia anty DDoS dla aplikacji działających na protokole UDP. Nie posiada filtrów dedykowanych pod agar.io ale z pewnością są to najlepsze zabezpieczenia dostępne pod takie serwery jak TeamSpeak. Nie wiem dokładnie jak działa agar.io więc nie wiem czy będziesz zainteresowany, ale myślę że można by spróbować :) Dla testów mogę udostępnić VPS za free na miesiąc. Kontakt GG: 4158510 Tel: 604-417-239

Opublikowano

Jeśli by cię to zainteresowało mam możliwość udostępnienia VPS z możliwością regulacji parametrów na OVH. VPS stoi na serwerze MC-32 z oferty OVH Game - bardzo dobre zabezpieczenia anty DDoS dla aplikacji działających na protokole UDP. Nie posiada filtrów dedykowanych pod agar.io ale z pewnością są to najlepsze zabezpieczenia dostępne pod takie serwery jak TeamSpeak. Nie wiem dokładnie jak działa agar.io więc nie wiem czy będziesz zainteresowany, ale myślę że można by spróbować :) Dla testów mogę udostępnić VPS za free na miesiąc. Kontakt GG: 4158510 Tel: 604-417-239

Polecam - w sam raz na serwer Agario, według mnie pomieści około 500 osób Online

baner.png

Opublikowano

Polecam - w sam raz na serwer Agario, według mnie pomieści około 500 osób Online

To dobrze :) Juz sie z nim skontaktowalem :p

comment_mPc9p43AkGXWUGPS30kcoiykPEJORNIE.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...