Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W miarę dobry sprzęt - cena

WhyNot.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, wiem, że pytanie podpada trochę pod to z podpiętego tematu (Ile będę mieć FPS w x grze na y sprzęcie?), ale chciałbym się dowiedzieć ile +/- musiałbym wydać na komfort taki jak ok. 250 FPS w CS:GO, z 60-80 w GTA V na wysokich (same podzespoły, obudowę znalazłem całkiem spoko - modecom c2). W sumie jedyne gry, w które gram to CS:GO, GTA V, Metin2, Gothic 3, ETS2, czasem sobie zagram w jakąś inną, niewymagającą. W topowe gry jak wiesiek, the uncharted itd. nie zamierzam grać.

Ofc. w zestawie SSD, bez tego życie nie ma sensu :v

Jeśli zły dział to prosiłbym o przeniesienie.

tenor.gif

Opublikowano

Masz juz te obudowe? Jesli nie to jej nie kupuj, napisz jaki masz budzet to cos zloze, mysle ze 4k to juz zapewnia takie fpsy, zestaw za 3k mozliwe ze podobnie, ale fpsow sie nie da wyliczyc... 

PS uncharted nie ma na PC..

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Masz juz te obudowe? Jesli nie to jej nie kupuj, napisz jaki masz budzet to cos zloze, mysle ze 4k to juz zapewnia takie fpsy, zestaw za 3k mozliwe ze podobnie, ale fpsow sie nie da wyliczyc... 

Ja tam nie śledzę rynku gier, więc nie wiem, ogólnie mi chodziło o te najnowsze gry :p

Budżet ok. 3,5-3,8k, jakby trochę brakowało to jakoś się ogarnie :v

Obudowy nie mam, przedtem patrzyłem na gladiusa m35 i chyba lepsza jest.

tenor.gif

Opublikowano

Ja tam nie śledzę rynku gier, więc nie wiem, ogólnie mi chodziło o te najnowsze gry :p

Za takie pieniądze można iść już w Z170 płytę, chcesz coś podkręcać czy niezbyt?

giphy.gif

Opublikowano

Za takie pieniądze można iść już w Z170 płytę, chcesz coś podkręcać czy niezbyt?

A to zalezy, bo jak poczeka i kupi nawet na premierze gtx 1070 czy tam 80 to wyjdzie lepiej. 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Tak patrząc na porównanie gtx 1080, a starszych kart to myślę, że warto poczekać na 1070. Ew. zobaczyć też jak będą prezentować się polarisy.

Co do podkręcania to mogłoby być, pewnie przyda się w przyszłości :p

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...