Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Delemos.pl - Rework

TM-r3acT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ładnie ;) Pomimo ze nie lubie hardów to wpadne ^^ jak z balansem? dmg broni nie z kosmosu? ;P

Ah no i nie widze ss 2ręki, najlepsza parta/złodziej czy bedzie cos na 80?

...

Opublikowano

3. Zniszcz 10 metinów

4. Zniszcz 6 metinów

5. Zniszcz 4 metiny

Bardzo rozbudowany, ciekawie zaprojektowany dungeon.

Ciekawe, czy skończy tak samo jak poprzedni Delemos. Czemu nie jest nigdzie wspomniane, że jest to rework?

tenor.gif

Opublikowano

Może zagram, wydaje się fajny i przyjemnie się za pewnie gra, zauważyłem, że chyba na forum IPB nulled.

Opublikowano

Kto w administracji ? Jeśli serwera nie zamkniecie na starcie ( z powodu małej ilości graczy , i braku zarobionych pln) to chętnie zagram , bo nudzi mnie już czekanie na nowego dobrego harda , serwer sam w sobie nie jest zły , zróbcie może drop broni z unikatowymi bonusami coś jak na altr*sie mi się osobiście to podobało :D Co z tego że to rework i tak zarobić wam nie dam bo ani zł nie właduje :D:D a sama gra na takich serwerach jest przyjemna o ile są dopracowane , liczę na brak bugów .Powodzenia na starcie !!!  jeśli nic ciekawego nie znajdę na pewno zawitam ;)

Opublikowano

Ładnie ;) Pomimo ze nie lubie hardów to wpadne ^^ jak z balansem? dmg broni nie z kosmosu? ;P

Ah no i nie widze ss 2ręki, najlepsza parta/złodziej czy bedzie cos na 80?

parta/złodziej

Historia lubi się powtarzać widzę

tęskniłem za twoim bełkotem :pls:

3. Zniszcz 10 metinów

4. Zniszcz 6 metinów

5. Zniszcz 4 metiny

Bardzo rozbudowany, ciekawie zaprojektowany dungeon.

Ciekawe, czy skończy tak samo jak poprzedni Delemos. Czemu nie jest nigdzie wspomniane, że jest to rework?

to nie jest rework B)

Kto w administracji ? Jeśli serwera nie zamkniecie na starcie ( z powodu małej ilości graczy , i braku zarobionych pln) to chętnie zagram , bo nudzi mnie już czekanie na nowego dobrego harda , serwer sam w sobie nie jest zły , zróbcie może drop broni z unikatowymi bonusami coś jak na altr*sie mi się osobiście to podobało :D Co z tego że to rework i tak zarobić wam nie dam bo ani zł nie właduje :D:D a sama gra na takich serwerach jest przyjemna o ile są dopracowane , liczę na brak bugów .Powodzenia na starcie !!!  jeśli nic ciekawego nie znajdę na pewno zawitam ;)

każdy mój serwer stoi do ostatniego gracza, ponoć są na to dowody :yay:

Opublikowano

Nie polecam . w administracji Argin zarobi kase zapomni o serwerze przykład : 2 reworki pandory w ciagu 5 mies. 
pierwszego nie pamiętam drugi Arthia.eu 
JESZCZE RAZ NIE DAJCIE SIE NABRAĆ!!!

Opublikowano

Nie polecam . w administracji Argin zarobi kase zapomni o serwerze przykład : 2 reworki pandory w ciagu 5 mies. 

chłopak robił nam tylko forum

Opublikowano

Jak tam MPCforum.pl gościu? Tak dobrze wam wyszedł, że nie zwalniacie tempa i stawiacie kolejny serwer?

A te dane z dn podajecie w setkach czy tysiącach? xD

zyVC2D3.png

Opublikowano

Jak to nie jest rework to co to jest, skoro 1 delemos już był :v

Na poprzednim grałem i rozgrywka była całkiem przyjemna, tylko od startu chyba jakieś 300 online było tylko. GL, może teraz lepiej pójdzie ^^

tenor.gif

Opublikowano

Polecam ze względu na @TM-r3acT spoko gościu a serwer jak wypali to bd git  B)

dzięki

Stać Cię na o wiele więcej :) ale mimo wszystko polecam :)

w prezentacji nie znajduje się wszystko :)

Jak tam MPCforum.pl gościu? Tak dobrze wam wyszedł, że nie zwalniacie tempa i stawiacie kolejny serwer?

A te dane z dn podajecie w setkach czy tysiącach? xD

zyVC2D3.png

bardzo dobrze, jak widzisz serwer nadal stoi :)

Jak to nie jest rework to co to jest, skoro 1 delemos już był :v

Na poprzednim grałem i rozgrywka była całkiem przyjemna, tylko od startu chyba jakieś 300 online było tylko. GL, może teraz lepiej pójdzie ^^

nazwa jest ta, ponieważ mieliśmy na nią grafiki, które w sumie nie były prawie używane  xD

Serwer na Game ;/

Krótka prezka mało opisane nic fajnego 

a na czym ma być? xD

Gość Lajk™
Opublikowano

Serwer na Game ;/

Krótka prezka mało opisane nic fajnego 

Każdy serwer jest na game, Hardkorzy stoją też na db - ale to naprawdę wariaci są  xD

Opublikowano

Cześć z tej strony AceT, GM Arthia.eu. Zapewniam, że Argin robił tylko forum pod zamówienie. Obecnie dla twojej wiadomości nie zajmuje się żadnym serwerem.

Pozdrawiam i polecam DelemoS. Doświadczona ekipa.

Opublikowano

@Algade

dodane tak w ogóle kto dodał do nazwy tematu "rework" bez mojej wiedzy? widzę że administracja lepiej wie czy to rework czy tez nie  :v

Nie rozumiem ludzi w tych czasach co robią te "śmieszne" hardy.. albo róbcie jakieś doj*bane albo nie wystawiajcie takich syfów na rynek.. tak czy tak na serwerach hard nikt nie gra bo lepiej iść na pl'a i mieć już tą pewność, że nie padnie po miesiącu..

dzięki dobrze wiedzieć będę pamiętał następnym razem

Opublikowano

Nie rozumiem ludzi w tych czasach co robią te "śmieszne" hardy.. albo róbcie jakieś doj*bane albo nie wystawiajcie takich syfów na rynek.. tak czy tak na serwerach hard nikt nie gra bo lepiej iść na pl'a i mieć już tą pewność, że nie padnie po miesiącu..

Opublikowano

Zrób kumplu lepszy serwer ;).

reacT w ile się wbija max`a?

Opublikowano

Zrób kumplu lepszy serwer ;).

reacT w ile się wbija max`a?

Nie zrobie bo nie znam się na takich rzeczach, ale z tego co widze to każdy hard wychodzi taki sam.. cięzko dodać jakieś systemy, urozmaicenia?

"Każdy przedmiot, który znajduje się w Item Shopie (poza zwierzakami oraz kostiumami) może zostać zdobyty w grze. Możesz także pomóc w promocji serwera, aby otrzymać darmowe Smocze Monety."

Takie "zdobycie przediomtu IS w grze" widziałem wszędzie, polega to na tym, że można odkupić od gracza który zakupił to w is i tyle.. typowy skok na kase, takich serwerów jak ten to jest pełno, syf moim zdaniem i tyle. Jak wbije chociaż 100 osób to będę skakał na uszach..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...