Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ocena końcowa a brak nauczyciela.

ActiZz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem uczniem klasy 3 zawodówki, jest to mój ostatni rok. W pierwszym semestrze z wf'u mialem 1 ponieważ nie uczęszczałem ( ale to nie jest ważne, tak samo mialem w 2 klasie i normalnie mialem 2 na koniec ) Aktualnie w 2 semestrze troszkę poćwiczyłem i opuściłem kilka lekcji ponieważ zdaje na prawo jazdy w szkole ( te godziny miałem usprawiedliwione ) Mam jedną jedynkę i żadnych innych ocen ponieważ nauczyciela nie ma w szkole od ponad miesiąca z powodów zdrowotnych i nie mamy zastępstwa. Czy jeśli nauczyciel wróci ( mój wychowawca ) to mogę się ubiegać o 2 na koniec? 

Pozdrawiam.

Opublikowano

jeżeli wyprosisz się przed nauczycielem i ogólnie się z nim dogadasz że robiłeś to i to i po prostu nie miałeś do konca czasu, to wydaję mi się że mógłby, ale go nie znam...

tak to właśnie jest w Polsce, najbardziej smieszą mnie sytuacje, gdzie nauczyciel miesica przed koncem roku szkolnego robi sobie wakacje i to nasza sprawa, ze oni sobie pojechali a my musimy zaliczać. jakby to nie była praca... 

FX 6300 | R9 380 4GB | VS 550W | Seagate 1TB | Crucial M4 120GB | 970a-ud3 rev 1.2 | Brutus 410 | 8GB RAM | 

Opublikowano

jeżeli wyprosisz się przed nauczycielem i ogólnie się z nim dogadasz że robiłeś to i to i po prostu nie miałeś do konca czasu, to wydaję mi się że mógłby, ale go nie znam...

tak to właśnie jest w Polsce, najbardziej smieszą mnie sytuacje, gdzie nauczyciel miesica przed koncem roku szkolnego robi sobie wakacje i to nasza sprawa, ze oni sobie pojechali a my musimy zaliczać. jakby to nie była praca... 

Bo uczysz się cały rok a nie dopiero pod koniec roku człowieku zaczynasz dopiero zaliczać bo tak to Ci się nie chciało.

@ top

Powiedz, ze prawko i te sprawy, godziny jazdy byly w tych godzinach gdzie wf itp, idzie coś wkręcić łatwo ;)

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

W ostateczności jeżeli argumenty podane przez kolegów wyżej nie pomogą spróbuj się odwołać od oceny. Nie jestem tylko do końca pewny czy w 3 klasie możesz to zrobić, bo w końcu to ostatni rok.

Opublikowano

Bo uczysz się cały rok a nie dopiero pod koniec roku człowieku zaczynasz dopiero zaliczać bo tak to Ci się nie chciało.

@ top

Powiedz, ze prawko i te sprawy, godziny jazdy byly w tych godzinach gdzie wf itp, idzie coś wkręcić łatwo ;)

ale to nie chodzi o zaczęcie się uczyć. niektórym brakuje setnych do wyższej oceny, chce coś napisać, poprawić a nauczyciel sobie wyjeżdza na liczne wycieczki i mówi że to nie jego sprawa... ciekawe kiedy mentalność się zmieni, pewnie nigdy. 

P.S. to jest praca jak każda inna. tak przynajmniej sądzą nauczyciele, a robią czasami z uczniów gówno za przeproszeniem, hipokryci. 

FX 6300 | R9 380 4GB | VS 550W | Seagate 1TB | Crucial M4 120GB | 970a-ud3 rev 1.2 | Brutus 410 | 8GB RAM | 

Opublikowano

Zawsze możesz nie zgodzić się z oceną jeżeli nauczyciela nie było, ale wtedy stajesz przed komisją. W przypadku WF nie wiem jak to jest, ale części pisemnej Ci chyba nie wklepią.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...